NBA, Γιόκιτς: Προτιμάει να πάει σπίτι του αντί για την παρέλαση των Νάγκετς

NBA, Γιόκιτς: Προτιμάει να πάει σπίτι του αντί για την παρέλαση των Νάγκετς

Νίκολα Γιόκιτς

bet365

Η παρέλαση των πρωταθλητών δεν ενδιαφέρει τόσο τον Νίκολα Γιόκιτς που θέλει όσο τίποτα να γυρίσει σπίτι του στη Σερβία μετά το δαχτυλίδι που κατέκτησε με τους Νάγκετς.

Ο απίθανος Νίκολα Γιόκιτς έστεψε τους Νάγκετς πρωταθλητές. Ο Σέρβος ολοκλήρωσε με 28 πόντους, 16 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 μπλοκ τον πέμπτο τελικό, παίρνοντας το βραβείο του MVP των Finals προτού πάει... σπίτι του.

Αυτή είναι η επιθυμία του όπως δήλωσε αμέσως μετά στη συνέντευξη Τύπου. Ο Σέρβος γίγαντας ρώτησε έναν ρεπόρτερ για το πότε είναι η παρέλαση των πρωταθλητών και η απάντηση που πήρε τον στεναχώρησε. Την Πέμπτη οι Νάγκετς θα βγουν στην πόλη τους, το Ντένβερ με τον Γιόκιτς να λέει ευθέως πως αντί για αυτό θέλει να πάει σπίτι του.

Άλλωστε το είπε και στο γήπεδο, αμέσως μετά τη στέψη των Νάγκετς, πως την Κυριακή έχει αγώνες με τα άλογά του και θα ζητήσει από τον Τζος Κροένκε, τον ιδιοκτήτη της ομάδας, ένα αεροπλάνο για να φτάσει σίγουρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα