Μπακς: Ο Αντετοκούνμπο συναντήθηκε με τους υποψήφιους προπονητές, προτού επιλεγεί ο Γκρίφιν

Μπακς: Ο Αντετοκούνμπο συναντήθηκε με τους υποψήφιους προπονητές, προτού επιλεγεί ο Γκρίφιν

Ο Γιάννης με τον Χόλιντεϊ

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συναντήθηκε με τους προπονητές που βρέθηκαν στο τελευταίο κομμάτι των συνεντεύξεων, προτού οι Μιλγουόκι Μπακς καταλήξουν στον Έιντριαν Γκρίφιν.

Ο Έιντριαν Γκρίφιν είναι ο νέος προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς με τις... ευλογίες που έδωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το Athletic όταν η λίστα των Μπακς, με τους υποψήφιους προπονητές, μειώθηκε, ο Giannis συναντήθηκε μαζί τους.

Με τον καθένα ξεχωριστά. Κάπως έτσι ο Αντετοκούνμπο είχε συνάντηση με τον Νικ Νερς, τον Κένι Άτκινσον και τον Γκρίφιν, προτού ο τελευταίος πάρει τη θέση του Μάικ Μπούντενχολζερ. Και με τη σύμφωνη γνώμη του Giannis.

Μάλιστα, οι συναντήσεις έγιναν στο σπίτι του Greek Freak στο Ρίβερ Χιλς. Την Πέμπτη ο general manager της ομάδας, Τζον Χορστ παρέθεσε δείπνο στο σπίτι του, για να ανακοινώσει την τελική απόφαση.

Και εκτός από τον Γιάννη, καλεσμένος ήταν και ο Κρις Μίντλετον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα