Κρις Πολ: Εκτός και από το Game 6 με τους Νάγκετς

Κρις Πολ: Εκτός και από το Game 6 με τους Νάγκετς

bet365

Ο Κρις Πολ τέθηκε εκτός για το Game 6 των Σανς κόντρα στους Νάγκετς εξαιτίας του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί. Αμφίβολος ο Έιτον.

Η σειρά με τους Νάγκετς δεν έχει κυλήσει ιδανικά για τους Σανς και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο 3-2 προσπαθώντας να δώσουν συνέχεια στη σεζόν τους δίχως τον Κρις Πολ.

Ο πολύπειρος γκαρντ του Φοίνιξ που τραυματίστηκε στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι, εξακολουθεί να "κουβαλάει" το πρόβλημα στον προσαγωγό ακολουθώντας θεραπείες. Έχοντας χάσει τα δύο επόμενα ματς, η συμμετοχή του στο παρκέ δεν θα καταγραφεί ούτε στο Game 6. Ο Πολ έμεινε εκτός αποστολής στην πιο σημαντική μέχρι τώρα αναμέτρηση, αφού σε περίπτωση ήττας των Σανς θα σηματοδοτηθεί και το τέλος των υποχρεώσεων για φέτος.

Ο CP3 μετρά 12.4 πόντους, 7.4 ασίστ και 5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην postseason, έχοντας και 31.1% πίσω από τη γραμμή του τριπόντου. Αμφίβολος για αυτό το ματς είναι και ο ΝτιΆντρε Έιτον με πόνο στα πλευρά, ωστόσο συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να αγωνιστεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα