Μπεν Σίμονς: Θέλει να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Αυστραλία

Μπεν Σίμονς: Θέλει να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Αυστραλία

Μπεν Σίμονς: Θέλει να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Αυστραλία
Πολύ πιθανό να βρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Αυστραλία για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Μπεν Σίμονς, αν βέβαια ξεπεράσει έως τότε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τη μέση του.

Μπορεί με τους Μπρούκλιν Νετς να μην τον είδαμε το τελευταίο διάστημα, ωστόσο ο Μπεν Σίμονς ενδέχεται να βρίσκεται στο προσκήνιο το καλοκαίρι, μιας και δήλωσε πως θέλει να αγωνιστεί με την Αυστραλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023.

Ταλαιπωρημένος από τον τραυματισμό του στη μέση, ο Σίμονς ανέφερε πως βρίσκεται σε περίοδο αποθεραπείας και προσπαθεί πάρα πολύ για να συντομεύσει την επιστροφή του. Παρόλα αυτά δεν έθεσε τον εαυτό του εκτός όσον αφορά τις επιλογές της Αυστραλίας.

«Μου αρέσει αυτό που ο κόουτς Γκουργιάν χτίζει με τους "Μπούμερς" και ανυπομονώ να γίνω μέρος του προγράμματος στο μέλλον» ήταν τα λόγια του. Ο Σίμονς δεν έχει συμμετάσχει ακόμα σε καμία διοργάνωση με την Εθνική του ομάδα, αλλά σίγουρα είναι μια πρόκληση και για την Αυστραλία να φτιάξει ένα ρόστερ με εκείνον και τον Τζος Γκίντεϊ. Θυμίζουμε πως οι Αυστραλοί έχουν κληρωθεί στον πέμπτο όμιλο, μαζί με Γερμανία, Φινλανδία και Ιαπωνία.

Τη φετινή σεζόν ο 26χρονος γκαρντ σκόραρε 6.9 πόντους με 6.3 ριμπάουντ και 6.1 ασίστ σε σχεδόν 27 λεπτά στο παρκέ, αγωνιζόμενος για 42 παιχνίδια.