Κάρι: Καθολική αποθέωση από τον αθλητικό κόσμο του twitter για την 50άρα

Κάρι: Καθολική αποθέωση από τον αθλητικό κόσμο του twitter για την 50άρα

Ο Στεφ Κάρι στην αναμέτρηση των Γουόριορς με τους Πέλικανς.

bet365

Οι αναφορές στον Στεφ Κάρι, στον κόσμο του twitter, πήραν διαστάσεις ενός πελώριου... κύματος, το οποίο παρέσυρε τα πάντα στο διάβα του.

Ο Στεφ Κάρι έβγαλε μία ηγετική ομιλία και στη συνέχεια πέτυχε 50 πόντους στη νίκη των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στο Game 7 κόντρα στους Σακραμέντο Κινγκς.

Και ο αθλητικός κόσμος του twitter όχι μόνο τρελάθηκε, αλλά αποθέωσε τον τέσσερις φορές πρωταθλητή του NBA.

Ο τενίστας Άντι Μάρεϊ διαπίστωσε ότι «Ο Στεφ Κάρι είναι διαφορετικός», ενώ ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Τόνι Κρόος έγραψε: «Είναι ακόμα το Νο1». Ο Κέβιν Ντουράντ... έπαιξε με τον αριθμό της φανέλας του Κάρι και τους πόντους που σημείωσε: «Θρυλικό Νο30, 50 πόντους».

Ο Ντέμιαν Λίλαρντ έγινε περισσότερο περιγραφικός: «Στεφ Κάρι, παλιοτόμαρο (σ.σ.: Ό,τι πιο κοντινό στο filthy animal που χρησιμοποίησε ο Λίλαρντ)... Μόλις ξεπέταξε μία εξαιρετική ομάδα. Σε μια εξαιρετικά δύσκολη έδρα».

Ο Τρέι Γιανγκ ανέφερε: «Απίστευτη εμφάνιση, ο Στεφ είναι διαφορετικός» και ο Κρίσταπς Πορζίνγκις ότι «Ο Κάρι είναι τρελός».

Ο Πάτρικ Μπέβερλι χρησιμοποίησε το μεσαίο όνομα του Κάρι, το Γουάρντελ, τονίζοντας ότι «Ο Γουόρντελ έχει κρύο αίμα». Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν το πέρασε σε άλλο επίπεδο: «Ο Σεφ Κάρι είναι ένας κακός άνθρωπος».

Στον κόσμο του twιtter υπήρχε και... ελληνική συμμετοχή με τον Αϊζάια Κάνααν να εξηγεί: «Το είπα ότι ο Στεφ θα βάλει 50 πόντους».

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα