Ίμε Ουντόκα: Επιστρέφει στους πάγκους και αναλαμβάνει τους Ρόκετς

Ίμε Ουντόκα: Επιστρέφει στους πάγκους και αναλαμβάνει τους Ρόκετς

Ίμε Ουντόκα: Επιστρέφει στους πάγκους και αναλαμβάνει τους Ρόκετς

bet365

Στον Ίμε Ουντόκα κατέληξαν οι Χιούστον Ρόκετς για διάδοχο του Στίβεν Σάιλας και το deal όπως όλα δείχνουν είναι τελειωμένο.

Το φλερτ που υπήρχε μεταξύ των Χιούστον Ρόκετς και του Ίμε Ουντόκα φαίνεται πως θα πάρει σάρκα και οστά. Ο πρώην προπονητής των Μπόστον Σέλτικς, με τους οποίους έφτασε ως τους τελικούς του 2022, θα είναι ο επόμενος που θα καθίσει στον πάγκο των «ρουκετών», όπως μετέδωσε ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι.

Ο Ουντόκα ακούστηκε για τον πάγκο των Νετς, μετά την απόλυση του Νας, αλλά και για αυτόν των Ράπτορς, ωστόσο θα είναι ο διάδοχος του Στίβεν Σάιλας στο Χιούστον. Οι Ρόκετς έκαναν μια πάρα πολύ κακή σεζόν και θέλουν να χτίσουν με ένα ενδεχόμενο Νο1 pick από τη λοταρία, γύρω από έναν πετυχημένο προπονητή, όπως ο 45χρονος.

Θυμίζουμε πως μετά τη σεζόν που οι Σέλτικς έπαιξαν τελικό, ο Ουντόκα απομακρύνθηκε μιας και είχε σχέση με μέλος του σταφ της ομάδας, κάτι που αντιβαίνει στους εσωτερικούς κανονισμούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα