Σέλτικς, play-offs: Τα απίθανα παπούτσια του Μπράουν αφιερωμένα στον Μπιλ Ράσελ

Σέλτικς, play-offs: Τα απίθανα παπούτσια του Μπράουν αφιερωμένα στον Μπιλ Ράσελ

Ο Τζέιλεν Μπράουν με τη φανέλα των Μπόστον Σέλτικς.

bet365

Ο Τζέιλεν Μπράουν δεν μπορεί να λησμονήσει τον Μπιλ Ράσελ. Και στο Game 1 της σειράς ανάμεσα στους Μπόστον Σέλτικς και τους Ατλάντα Χοκς έκανε μία ιδιαίτερη κίνηση.

Η σχέση του Τζέιλεν Μπράουν με τον Μπιλ Ράσελ ήταν ιδιαίτερη. Ο πρώτος έμαθε να μάχεται για τα δικαιώματά του από τον δεύτερο. Και ο χαμός του Ράσελ είχε μεγάλη σημασία για τον γκαρντ των Μπόστον Σέλτικς.

Έτσι και αλλιώς, οι Σέλτικς δεν σταματούν να τιμούν σε κάθε πιθανή ευκαιρία τη θρυλική τους μορφή. Ο αριθμός «6» υπάρχει σε πολλά σημεία του TD Garden. Ωστόσο, ο Μπράουν, στο Game 1 απέναντι στους Ατλάντα Χοκς προχώρησε και σε μία δική του κίνηση.

Παρουσιάστηκε με παπούτσια του Κόμπι Μπράιαντ, τα οποία είχαν ξεχωριστές δημιουργίες πάνω τους. Από τη μία μεριά ο μοναδικός Μπιλ Ράσελ και από την άλλη η αποτύπωση μιας κοινής τους φωτογραφίας.

@Photo credits: Boston Celtics twitter

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα