Χιτ - Μπουλς 102-91: Το Μαϊάμι έκλεισε... ραντεβού με τους Μπακς στα play-offs (vid)

Χιτ - Μπουλς 102-91: Το Μαϊάμι έκλεισε... ραντεβού με τους Μπακς στα play-offs (vid)

bet365

Οι Χιτ... καθάρισαν με 102-91 τους Μπουλς στο play-in και θα κοντραριστούν με τους Μπακς στον πρώτο γύρο των play-offs.

Είχαν και μια δεύτερη ευκαιρία για να μπουν στα play-offs και δεν την άφησαν να πάει χαμένη οι Χιτ. Το Μαϊάμι επικράτησαν με 102-91 των Μπουλς και έτσι πήραν την πρόκριση για την postseason, εκεί όπου θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η ομάδα του Έρικ Σποέλστρα εκμεταλλεύτηκε και την έδρα και πάτησε... γκάζι στα τελευταία έξι λεπτά, κάτι που της επέτρεψε να φτάσει στη μεγάλη πρόκριση. Τερμάτισε 8η και θα παίξει με μειονέκτημα έδρας με τα ελάφια, ένα ζευγάρι που έχουμε δει αρκετές φορές στην postseason τα τελευταία χρόνια, άρα ο ένας ξέρει πολύ καλά τον άλλον.

Ο Τζίμι Μπάτλερ για άλλο ένα σημαντικό ματς ήταν αυτός που έπρεπε και το κοντέρ έγραψε 31 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ παίκτης-κλειδί ήταν ο Στρους με 31 πόντους, 7/12 τρίποντα και 6 ριμπάουντ.

Από την πλευρά των Μπουλς που αυτή τη φορά δεν είχε την κόρη του ΝτεΡόζαν να ουρλιάζει στις βολές των αντιπάλων, ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν μέτρησε 26 πόντους, 9 ασίστ και 4 ριμπάουντ, ενώ ο Καρούσο πρόσθεσε 16 πόντους. O ΛαΒίν έμεινε χαμηλά με 15 πόντους, 0/6 τρίποντα και 6/21 σουτ.

To 2019-20 οι Χιτ απέκλεισαν με 4-1 τους Μπακς, όμως την επόμενη σεζόν το Μιλγουόκι πήρε εκδίκηση και τους... σκούπισε με 4-0 στην πορεία για τον τίτλο. Πέρυσι δεν διασταυρώθηκαν στα play-offs, όμως φέτος ήρθε η στιγμή για να απολαύσουμε ξανά τη μάχη του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του Τζρου Χόλιντεϊ με τον Τζίμι Μπάτλερ και τον Μπαμ Αντεμπάγιο.

 

NBA Τελευταία Νέα