Στίβεν Α. Σμιθ για Μάβερικς: «Δεν είναι ο Ίρβινγκ το πρόβλημά τους, αλλά ο Λούκα» (vid)

Στίβεν Α. Σμιθ για Μάβερικς: «Δεν είναι ο Ίρβινγκ το πρόβλημά τους, αλλά ο Λούκα» (vid)

Στίβεν Α. Σμιθ για Μάβερικς: «Δεν είναι ο Ίρβινγκ το πρόβλημά τους, αλλά ο Λούκα» (vid)

bet365

Ο Στίβεν Α. Σμιθ έβαλε τον Λούκα Ντόντσιτς στην... καρέκλα των ευθυνών για την εικόνα των Μάβερικς, αφήνοντας στην άκρη τον Καϊρί Ίρβινγκ.

Τα χαμόγελα από την έναρξη της συνύπαρξης των Λούκα Ντόντσιτς και Καϊρί Ίρβινγκ έχουν σβήσει και στη θέση τους έχουν μπει διάφορα ερωτηματικά σχετικά με την αιτία που προκαλεί μία τέτοια εικόνα στο στρατόπεδο των Μάβερικς.

Το Ντάλας βλέπει την Δύση από την 11η θέση και κινδυνεύει να μείνει εκτός και από το τουρνουά του play-in, βάζοντας σε σκέψεις την ομάδα να στείλει... διακοπές το δίδυμό της νωρίτερα από το αναμενόμενο. Και όλα αυτά την ώρα που το μέλλον του Uncle Drew στην post season μόνο δεδομένο δεν μπορεί να θεωρείται.

Ο Στίβεν Α. Σμιθ μιλώντας πρόσφατα στην εκπομπή "First Take" προσπάθησε να δώσει τη δική του ανάγνωση στην κατάσταση που έχει περιέλθει η ομάδα. Λέγοντας με τον παραστατικό του πάντοτε τρόπο πως το... πρόβλημα είναι ο Σλοβένος σούπερ σταρ, και όχι από στατιστικής πλευράς.

«Δεν έχω ούτε μία αρνητική συλλαβή να πω για τον Καϊρί Ίρβινγκ. Δεν είναι αυτός το πρόβλημα στο Ντάλας. Κρατάει ψηλά τα στατιστικά του και είναι ένα αξιόπιστο επιθετικό "όπλο" στο τέταρτο δωδεκάλεπτο. Έχει φέρει στο Ντάλας αυτό για το οποίο τον απέκτησαν.

Ο Λούκα είναι αυτός, τολμώ να πω, που έχει ένα τεράστιο ερωτηματικό να αιωρείται πάνω του και δεν είναι τίποτα στατιστικό... Ο Λούκα είναι στα πρόθυρα να γίνει ο πρώτος παίκτης μετά τον ΛεΜπρόν Τζέιμς που θα παρουσιάσει τέτοια στατιστικά και δεν θα περάσει στα play-offs. Και αν κοιτάξεις τα clutch plays, οι Μάβερικς έχουν 14 ήττες σε αυτά τα παιχνίδια.

Το σημαντικό που πρέπει να πούμε είναι ότι ο Ντόντσιτς βάζει 41 πόντους και οι Μάβερικς χάνουν. Εκείνος δεν είναι μελαγχολικός μόνο μετά το παιχνίδι, αλλά και κατά τη διάρκεια αυτού... Πρέπει να ψάξουμε την ηγετική του ικανότητα» ήταν τα λόγια του.

«Δεν μπορώ να θυμηθώ παίκτη που να είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση πριν την έναρξη της σεζόν, από ότι στο τέλος αυτής» δήλωσε στη συνέχεια. Και η αλήθεια είναι πως τα ερωτηματικά για την πορεία των Μάβερικς παραμένουν αναπάντητα στο πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς.

 

NBA Τελευταία Νέα