Σέλτικς - Πίστονς 127-109: Ο Τέιτουμ τράβηξε «38» και η Βοστόνη έκαψε τον αντίπαλό της (vid)

bet365

Ο Τζέισον Τέιτουμ ήταν σε καλό φεγγάρι, οι Σέλτικς είχαν αποθέματα ενέργειας και επικράτησαν με 127-109 των Ντιτρόιτ Πίστονς στη Βοστόνη.

Οι Σέλτικς που ηγούνται στην Ανατολή υποδέχθηκαν τον «ουραγό» της κατάταξης Πίστονς και φρόντισαν να κάνουν όσα έπρεπε για το θετικό αποτέλεσμα (127-109) που τους δίνει και πάλι ανάσα μετά την ήττα στο Μιλγουόκι. Ο Τζέισον Τέιτουμ ήταν το πρόσωπο της βραδιάς και ηγήθηκε της προσπάθειας της ομάδας του.

Το σύνολο του Ματζούλα δεν άφησε στιγμή το προβάδισμα να ξεγλιστρήσει από τα χέρια του ανοίγοντας την ψαλίδα όσο τα λεπτά κυλούσαν. Και παρόλο που το Ντιτρόιτ μείωσε σε μονοψήφια απόσταση (85-80), η τελική ευθεία ήταν των Σέλτικς που... καθάρισαν την υπόθεση νίκη.

Ο Τέιτουμ που έλειψε από το ματς με τους Μπακς σκόραρε 38 πόντους με 6/10 τρίποντα ενώ ακολούθησαν 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Ο Μπρόγκτον σημείωσε 25 με 6 ασίστ και 5/8 τρίποντ και οι Χόρφορντ-Γουάιτ είχαν από 11.

Στον αντίποδα, το οι Πίστονς είδαν τον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς να μετρά 28 πόντους και να είναι ο κορυφαίος του παρκέ για αυτούς , όσο ο Άιβι συμπλήρωνε με 17, ο Στιούαρτ με 14 και ο Γουάισμαν με 11 στο πρώτο του ματς ως παίκτης του Ντιτρόιτ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα