NBA: Οι οπαδοί των Χιτ οι πιο... αρνητικοί της Λίγκας

NBA: Οι οπαδοί των Χιτ οι πιο... αρνητικοί της Λίγκας

NBA: Οι οπαδοί των Χιτ οι πιο... αρνητικοί της Λίγκας

bet365

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε με γνώμονα τα σχόλια στο twitter, οι φίλοι των Μαϊάμι Χιτ είναι οι πιο αρνητικοί φίλαθλοι σε ολόκληρο το ΝΒΑ.

Μία πρωτότυπη έρευνα πραγματοποιήθηκε μέσω του Twitter για τους οπαδούς ανά τις ομάδες στο ΝΒΑ και τα ευρήματά της προκαλούν εντύπωση!

Σε μία υποθετική ερώτηση για το «οι φίλαθλοι ποιας ομάδας είναι πιο αγχωμένοι τη φετινή περίοδο» θα μπορούσε κανείς να απαντήσει τα ονόματα μεγάλων franchise που δεν έχουν ανταποκριθεί στις μέχρι τώρα προσδοκίες, όπως για παράδειγμα οι Λος Άντζελες Λέικερς. Ή ακόμη και τους περσινούς πρωταθλητές, τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς που δεν θυμίζουν κατόχους τίτλου.

Παρόλα αυτά, το Replay Poker χρησιμοποίησε το συγκεκριμένο Μέσο για να αναλύσει ένα δείγμα 75.000 tweets αναζητώντας τα "υψηλότερα επίπεδα αρνητικότητας". Το αποτέλεσμα, ανέδειξε πιο οι φίλοι που αναρτούν τα περισσότερα αρνητικά σχόλια για την ομάδα τους είναι εκείνοι των Μαϊάμι Χιτ κατά 32.4%, με τους αντίστοιχους των Νικς και των Γουόριορς να ακολουθούν.

Οι πιο... θετικά προσκείμενοι από την άλλη πλευρά, είναι οι υποστηρικτές των Σακραμέντο Κινγκς με την ομάδα τους να βρίσκεται στην τρίτη θέση της δυτικής περιφέρειας, την ώρα που οι Χιτ είναι 6οι στην Ανατολή.

 

NBA Τελευταία Νέα