Καβαλίερς - Κλίπερς 122-99: Ο Οσμάν ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας και έβαλε φρένο στους Κλίπερς (vid)

Γιώργος Κούβαρης

bet365

Ο Τσεντί Οσμάν «τίμησε» την τούρκικη βραδιά που διοργανώθηκε στο Κλίβελαντ και ισοφαρίζοντας το ρεκόρ καριέρας του οδήγησε τους Καβαλίερς στη νίκη απέναντι στους (ελλιπέστατους) Κλίπερς με 122-99.

Στο «Rocket Mortgage FieldHouse» του Οχάιο, η τουρκική κοινότητα είχε διοργανώσει βραδιά για τον Τσεντί Οσμάν και εκείνος φρόντισε να πραγματοποιήσει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του στο ΝΒΑ! Ο Τούρκος γκαρντ/φόργουορντ πέτυχε 29 πόντους και ήταν εκείνος που οδήγησε τους Καβς στην εύκολη νίκη κόντρα στους Κλίπερς των πολλών απουσιών.

Συγκεκριμένα ήρθε από τον πάγκο και βρέθηκε στο παρκέ για 22 λεπτά μετρώντας 4/6 δίποντα, 7/7 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 τάπα και κανένα λάθος! Οι 29 πόντοι αποτελούν και την καλύτερη επίδοση της καριέρας του, ισοφαρίζοντας το προσωπικό του ρεκόρ από τις 25 Ιανουαρίου 2019 και την αναμέτρηση με τους Μαϊάμι Χιτ. Με αυτή τη νίκη οι Καβαλίερς έφτασαν στο 31-21 ρεκόρ και «άγγιξαν» την 4η θέση της Ανατολής ακολουθώντας κατά πόδας τους Μπρούκλιν Νετς (30-19).

Ο Γκάρλαντ με 16 πόντους και 10 ασίστ, ο Άλεν με 15 πόντους και 8 ριμπάουντ, ο Λεβέρτ με 12 πόντους και 4/6 τρίποντα ακολούθησαν τον Τσεντί Οσμάν, την ώρα που ο Ντόνοβαν Μίτσελ δεν χρειάστηκε να πάρει πολλές προσπάθειες έχοντας 11 πόντους με 5/9 σουτ σε 20 λεπτά συμμετοχής.

Στον αντίποδα είχαν μείνει εκτός για τους Κλίπερς οι Καουάι Λέοναρντ, Πολ Τζορτζ και Ρέτζι Τζάκσον με αποτέλεσμα να μπει «φρένο» στο σερί των πέντε νικών. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Μπράντον Μπόστον Τζούνιορ με 24 πόντους και 9/19 σουτ, ενώ ακολούθησε ο Κόφεϊ με 18 πόντους και 5/13 εντός παιδιάς.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα