Σανς - Χιτ 96-104: Το Μαϊάμι πέρασε από το Φοίνιξ, πέμπτη σερί ήττα για τους γηπεδούχους

bet365

Οι Χιτ διόρθωσαν τα... κακώς κείμενα της ήττας από τους Λέικερς και πήραν την εκτός έδρας νίκη με τους Σανς (96-104) στην πορεία τους για την είσοδο στα playoffs.

Την 8η ήττα τους στα τελευταία δέκα παιχνίδια και πέμπτη σερί μετρούν πλέον οι Φοίνιξ Σανς που εξακολουθούν να στερούνται τις υπηρεσίες του Ντέβιν Μπούκερ και μοιάζουν πλήρως αποδιοργανωμένοι. Οι Χιτ έκαναν όσα έπρεπε στο παρκέ του Φοίνιξ και πήραν ένα πολύτιμο "W" που τους ανεβάζει στην σκάλα της Ανατολής.

Οι Σανς βρίσκονταν στους 7 πόντους περίπου 6 λεπτά πριν το τέλος, με τον Στρους να παίρνει την προσπάθεια από την περιφέρεια, να ευστοχεί και να έχει και το δικαίωμα για μία έξτρα βολή από φάουλ του Λι για να φέρει το ματς στους 11 πόντους (82-93). Ο ίδιος με νέο τρίποντο... διπλασίασε την απόσταση λίγο πριν ο Μπρίτζες απαντήσει. Όσες προσπάθειες έκαναν οι παίκτες του Μόντι Γουίλιαμς να πλησιάσουν περισσότερο, δεν ήταν αρκετές και η καθοδική πορεία τους είχε συνέχεια.

Ο Ολαντίπο ερχόμενος από τον πάγκο σκόραρε 26 πόντους για τους Χιτ όντας το πρώτο "βιολί" επιθετικά, με τον Αντεμπάγιο να έχει 21 και 11 ριμπάουντ και τους Μπάτλερ (20π.) και Στρους (19π.) να δίνουν τις δικές τους βοήθειες.

Για τους Σανς, ο Έιτον ηγήθηκε με 23 πόντους και 14 ριμπάουντ, ο Κρεγκ προσέθεσε 17 με 9 ριμπάουντ και ο Μπρίτζες είχε 15 με 7 ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα