Νάγκετς - Τζαζ 115-110: Νέο triple-double από τον Γιόκιτς, νέα ήττα για τη Γιούτα (vid)

Σταυρούλα Μουστακάτου

bet365

Οι Νάγκετς είχαν τον Νίκολα Γιόκιτς σε κέφια για... triple-double και πήραν τη νίκη στην έδρα τους με αντίπαλο τους Τζαζ με τελικό σκορ 115-110.

Την τρίτη τους ήττα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους μέτρησαν οι Γιούτα Τζαζ που βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις... ορέξεις του Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος με «τριπλή» εμφάνιση πήρε την ομάδα του από το χέρι για την επικράτηση των Νάγκετς με 115-110.

Με το σκορ στο 112-110 και τους Τζαζ να παλεύουν να πάρουν κάτι από τον αγώνα, ο Γιόκιτς έχασε μία από τις δύο βολές που κλήθηκε να εκτελέσει ώστε να δώσει τον αέρα της επικράτησης στο Ντένβερ, όμως κάτι τέτοιο δεν στοίχισε με τον Μάρεϊ να «σφραγίζει» ό,τι και αν ξεκίνησαν με την δεύτερή τους περίοδο που ολοκληρώθηκε με επιμέρους 33-26.

O κάτοχος του MVP της κανονικής περιόδου από την περασμένη σεζόν σημείωσε το τέταρτο triple-double για την τρέχουσα σεζόν και 80ο συνολικά στην καριέρα του. Έβαλε «φρένο» στους 31 πόντους, ενώ είχε 12 ριμπάουντ και 14(!) ασίστ συν 1 κλέψιμο και 4 μπλοκ! Ο Μάρεϊ ήταν επίσης κομβικός με 30 πόντους, 5 ασίστ, 4 ριμπάουντ και οι Γκόρντον -Κάλντγουελ Πόουπ προσέθεσαν από 15.

Στον αντίποδα, ο Αλεξάντερ-Γουόκερ έκανε season-high με 27 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ο Μπίσλεϊ προσέφερε στους Τζαζ 19 πόντους, όσους και ο Χόρτον-Τάκερ που είχε και 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ και ένα ριμπάουντ μακριά απο τη... διπλή βραδιά έμεινε ο Ολίνικ (18π., 9 ριμπ.).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα