Σίξερς - Λέικερς 133-122: Τους κυνήγησαν, αλλά ηττήθηκαν στην παράταση (vid)

Σταυρούλα Μουστακάτου
Σίξερς - Λέικερς 133-122: Τους κυνήγησαν, αλλά ηττήθηκαν στην παράταση (vid)

bet365

Οι Λέικερς γύρισαν την διαφορά που τους χώριζε από τους Σίξερς μερικά δεύτερα πριν το τέλος, έστειλαν το ματς στην παράταση, όμως δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Σίξερς των Εμπίντ-Χάρντεν.

Οι Σίξερς φιλοξένησαν τους Λέικερς στην έδρα τους και τους είδαν να επιστρέφουν διεκδικώντας τη νίκη στέλνοντας το ματς στον έξτρα χρόνο. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι ανέκαμψαν, έτρεξαν 13-2 στην παράταση και πήραν την 13η νίκη τους στη σεζόν.

Ο Εμπίντ ξεκίνησε την καλή δουλειά για τους Σίξερς σκοράροντας 20 πόντους (2 τρίποντα), όσους και οι Λέικερς στο πρώτο δωδεκάλεπτο για να φτάσει η ομάδα του να προηγείται με 31-21, με τους φιλοξενούμενους να γυρίζουν την κατάσταση λίγο πριν το ημίχρονο το οποίο τους βρήκε με τη διαφορά στο σουτ. Ο Τζέιμς Χάρντεν έφερε το ματς στο 102-84 στις αρχές της τέταρτης περιόδου, όμως ακόμη και οι 9 πόντοι απόστασης στα τελευταία 30 δεύτερα δεν φάνηκαν αρκετοί για μία ήρεμη νίκη. Οι Λέικερς πάλεψαν, έστειλαν το παιχνίδι στην παράταση, ωστόσο δεν άντεξαν απαντώντας με 2 πόντους στους 13 των αντιπάλων τους και με τον Ντέιβις να ακουμπάει μόλις δύο φορές τη μπάλα έφυγαν με την ήττα από τη Φιλαδέλφεια.

Ο Τζοέλ Εμπίντ σταμάτησε στους 38 πόντους με 12 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 1 κλέψιμο έχοντας και πολύ καλά ποσοστά για την επικράτηση, την ώρα που ο Τζέιμς Χάρντεν ακολούθησε με 28, 12(!) ασίστ και 4 ριμπάουντ συν 2 κλεψίματα. Από εκεί και πέρα, ο Μέλτον είχε 33 με 7(!) κλεψίματα και ο Τομπάιας Χάρις 14.

Από την πλευρά των Λέικερς, οι Άντονι Ντέιβις και ΛεΜπρόν Τζέιμς που απουσίασαν από το περασμένο παιχνίδι οδήγησαν την προσπάθεια. Ο AD είχε 31 πόντους με 12 ριμπάουντ και ο Τζέιμς 23 με 4 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ ο Ριβς είχε 25 την ώρα που ο Γουέστμπρουκ έγινε ο πρώτος Λέικερ που σημειώνει triple-double ερχόμενος από τον πάγκο μετά τον Μάτζικ Τζόνσον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα