Λος Άντζελες Λέικερς: Ετοιμοπόλεμοι οι ΛεΜπρόν και Ντέιβις ενόψει Μπακς

Δημήτρης Οικονόμου
Λος Άντζελες Λέικερς: Ετοιμοπόλεμοι οι ΛεΜπρόν και Ντέιβις ενόψει Μπακς

bet365

Στον ρυθμό της μεγάλης συνάντησης με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μπαίνουν οι Λέικερς, με τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις να είναι έτοιμοι ώστε να αγωνιστούν απέναντι στους Μπακς.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς ετοιμάζονται για τη μεγάλη «μάχη» τους απέναντι στους Μιλγουόκι Μπακς (ξημερώματα Σαββάτου 2:30), με τους σούπερ σταρ τους να... ζεσταίνονται ώστε να αντιμετωπίσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Το απουσιολόγιο των Λέικερς συνήθως είναι γεμάτο, όμως τόσο ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, όσο και ο Άντονι Ντέιβις είναι στη λίστα των «πιθανών» ενόψει Μπακς και όλα δείχνουν πως θα βρεθούν στο παρκέ, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Athletic.

Μαζί με τους δύο σταρ των «λιμνανθρώπων» και ο Τρόι Μπράουν Τζούνιορ έχει συμπεριληφθεί σε αυτήν τη λίστα, ενώ οι Ντένις Σρέντερ και Λόνι Γουόκερ είναι αμφίβολοι, με τον πρώτο όπως μεταφέρουν από τις ΗΠΑ να περιμένει τον... διάδοχο και για αυτόν τον λόγο είναι κοντά στη γυναίκα του.

Από πλευράς Μιλγουόκι βέβαια ξεχωρίζει η μεγάλη επιστροφή του Κρις Μίντλετον, που δεν αγωνίστηκε σε κανένα παιχνίδι μετά την περσινή σειρά των «ελαφιών» κόντρα στους Σικάγο Μπουλς.

 

NBA Τελευταία Νέα