ΛεΜπρόν: Viral το βλέμμα του Τζέιμς τη στιγμή που ο Κάρι παίρνει το δαχτυλίδι

Νίκος Καρφής
ΛεΜπρόν: Viral το βλέμμα του Τζέιμς τη στιγμή που ο Κάρι παίρνει το δαχτυλίδι

bet365

Χαμός στα social media με το βλέμμα του ΛεΜπρόν Τζέιμς τη στιγμή που ο Στεφ Κάρι φορά το δαχτυλίδι για το τέταρτο πρωτάθλημα της καριέρας του.

Ο Στεφ Κάρι πήρε την πρώτη μάχη της φετινής σεζόν κόντρα στον ΛεΜπρόν Τζέιμς, αφού οι Γουόριορς με πρωταγωνιστή τον ηγέτη τους επικράτησαν με 123-109. Μάλιστα οι πολεμιστές πήραν τα δαχτυλίδια τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τον Κάρι να μην ξεχνά την Μπρίτνεϊ Γκράινερ στον λόγο του. Αξίζει να τονιστεί πως τα τεράστια δαχτυλίδια 16 καρατίων λένε την ιστορία του τίτλου, σε μια ξεχωριστή σχεδίαση.

Πάντως την παράσταση στα social media δεν έκλεψαν μόνο τα παραπάνω. Υπάρχει μια φωτογραφία που έχει τραβηχθεί την κατάλληλ στιγμή και δείχνει το βλέμμα του ΛεΜπρόν τη στιγμή που ο σταρ του Γκόλντεν Στέιτ φορά το δαχτυλίδι του. Ένα βλέμμα που αρκετοί βλέπουν μέσα σε αυτό και την... τρέλα του Κing James να επιστρέψει στον θρόνο του ΝΒΑ. Κάρι και ΛεΜπρόν αυτή τη στιγμή έχουν πανηγυρίσει από 4 πρωταθλήματα και η... μάχη παραμένει καυτή για το ποιος θα φτάσει πρώτος το πέμπτο και θα ξεπεράσει τον μεγάλο του αντίπαλο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα