ΛεΜπρόν για Γουεμπανιάμα: «Απίστευτο ταλέντο, είναι εξωγήινος» (vid)

ΛεΜπρόν για Γουεμπανιάμα: «Απίστευτο ταλέντο, είναι εξωγήινος» (vid)

ΛεΜπρόν για Γουεμπανιάμα: «Απίστευτο ταλέντο, είναι εξωγήινος» (vid)

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει ήδη παρατηρήσει το... φαινόμενο του Βίκτορ Γουεμπανιάμα τον οποίο χαρακτήρισε «εξωγήινο» βλέποντας το ύψος του και τα όσα μπορεί να κάνει στο παρκέ.

To next big thing του γαλλικού μπάσκετ, Βίκτορ Γουεμπανιάμα, βρίσκεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και έχει... βαλθεί να τους τρελάνει όλους. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της G-League έβγαλε κάθε σπιθαμή του ταλέντου του και σκόραρε 37 πόντους με 11/20 εντός παιδιάς εκ των οποίων επτά τρίποντα, ενώ μοίρασε και πέντε τάπες.

Τα βίντεό του γίνονται viral σε δευτερόλεπτα, όλοι αρχίζουν να προφέρουν το όνομά του για να το κάνουν σωστά και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει ήδη φυλάξει για αυτόν μερικά κολακευτικά λόγια!

Λίγο μετά την ήττα των Λέικερς από τους Σανς, στη συνέντευξη Τύπου, ο «βασιλιάς» ρωτήθηκε αν έχει δει το παιχνίδι του φερόμενου ως Νο1 draft της επόμενης σεζόν και εκείνος απάντησε: «Θα πω αυτό που πιστεύει όλος ο κόσμος. Όλοι χρησιμοποιούν τον όρο "μονόκερως" συχνά τα τελευταία χρόνια για κάποιους παίκτες, αλλά ο Γουεμπανιάμα είναι μάλλον κάτι σαν εξωγήινος».

«Κανείς δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο. Έναν παίκτη με τέτοιο μέγεθος να κινείται με τέτοια χάρη στο γήπεδο. Έχει ύψος 2.21 μέτρα, 2.24, όσο και να είναι. Η ικανότητά του να βάλει την μπάλα στο παρκέ, να σουτάρει step back τρίποντα, να ποστάρει, να κάνει τάπες. Είναι σίγουρα ένας απίστευτο ταλέντο και ελπίζω να παραμείνει υγιής γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό. Έβλεπα ότι χαμογελούσε συχνά. Είναι σπουδαίος».

Ενώ για τη δική του ηλικία και το πώς έζησε τον πρώτο του καιρό ως το νέο ταλέντο, τόνισε: «Μπορώ να πω ότι δόξα τω Θεώ δεν υπήρχαν social media. Μόνο αυτό θα πω. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα ήταν η ζωή μου αν είχαμε social media τότε. Αν θα ήταν διαφορετική και πώς θα τα χειριζόμουν. Είμαι χαρούμενος που δεν είχαμε social media και ήμουν απλώς ένα παιδί από το Οχάιο, αφού έμενα συγκεντρωμένος».

 

NBA Τελευταία Νέα