Γουεμπανιάμα: Φοβερή εμφάνιση με 37 πόντους σε φιλικό ματς στην G-League (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Γουεμπανιάμα: Φοβερή εμφάνιση με 37 πόντους σε φιλικό ματς στην G-League (vid)

bet365

Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα έκλεψε την παράσταση σε φιλικό ματς που έδωσε η Μετροπολιτάν στο Λας Βέγκας κόντρα σε ομάδα της G-League.

Ο νεαρός φόργουορντ αποτελεί το next big thing του γαλλικού μπάσκετ όντας και το απόλυτο φαβορί για να επιλεγεί στην κορυφή του επόμενου draft.

Και απέδειξε ότι υπάρχει λόγος και μάλιστα... σοβαρός για να γίνεται τόσο μεγάλος ντόρος γύρω από το όνομά του. Το γιατί; Σε φιλικό ματς που έδωσε η Μετροπολιτάν στο Λας Βέγκας κόντρα στην G-League Ignite, ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα έσπασε όλα τα κοντέρ.

Μπορεί η ομάδα του να γνώρισε την ήττα με 122-115 αλλά εκείνος έκανε τα πάντα στο παρκέ. Συγκεκριμένα σταμάτησε στους 37 πόντους έχοντας 11/20 εντός παιδιάς εκ των οποίων επτά τρίποντα, ενώ μοίρασε και πέντε τάπες. Στον αντίποδα υπήρχε και ο Σκουτ Χέντερσον (28π.), ο οποίος αναμένεται να είναι το... νούμερο 2 στο επόμενο draft.

«Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία. Ανυπομονώ να το ξανακάνω. Ξέρω ότι θα το επαναλάβω σε δύο μέρες και μετά θα το κάνω για το υπόλοιπο της ζωής μου» σχολίασε ο Γουεμπανιάμα μετά το τέλος.

@Photo credits: @Metropolitans92
 

NBA Τελευταία Νέα