Λίλαρντ: «Για πάντα πιστός στο Πόρτλαντ, θα έρθει η ευκαιρία μας για πρωτάθλημα»

Λίλαρντ: «Για πάντα πιστός στο Πόρτλαντ, θα έρθει η ευκαιρία μας για πρωτάθλημα»

Δημήτρης Οικονόμου
Λίλαρντ: «Για πάντα πιστός στο Πόρτλαντ, θα έρθει η ευκαιρία μας για πρωτάθλημα»

bet365

Κατηγορηματικός για άλλη μία φορά ο Ντέιμιαν Λίλαρντ, δε βλέπει το μέλλον του σε καμία περίπτωση μακριά από το Όρεγκον και τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Το καλοκαίρι υπέγραψε συμβόλαιο ζωής με το Πόρτλαντ, αξίας 270 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ μίλησε άλλη μία φορά για την πίστη του στους Μπλέιζερς και την ευκαιρία την οποία βλέπει να έρχεται.

«Ναι θα παραμείνω ένας Blazer για πάντα. Πολλοί μου λένε πρέπει να κάνεις το ένα, πρέπει να κάνεις το άλλο, αλλά δεν είμαι ο άνθρωπος που ακολουθώ τα "θέλω" του καθενός. Θα κάνω πάντα αυτό που νιώθει η καρδιά μου και το έχω πει αρκετές φορές. Είμαι από τη φύση μου ένας άνθρωπος πιστός» αναφέρει ο Λίλαρντ.

Άλλωστε και ο ίδιος δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση την περσινή σεζόν, χάνοντας το δεύτερο μισό της με την εγχείρησή του στους κοιλιακούς. Όμως φέτος θέλει να παραμείνει υγιής και να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται.

Βεβαίως η κουβέντα γύρω από το όνομά του και το Πόρτλαντ γίνεται διότι δεν μπορεί να φτάσει κοντά σε έναν τίτλο, από το 2012 όταν και έγινε Draft στο Νο6, με καλύτερη πορεία τους τελικούς της περιφέρειας το 2019.

«Πιστεύω πως μπορούμε να το κάνουμε (σ.σ. το πρωτάθλημα). Όλοι μας λένε δεν υπάρχει τρόπος αλλά νομίζω πως θα έχουμε την ευκαιρία, θα έρθει η στιγμή μας. Και αυτό είναι όλο» ήταν τα λόγια του Ντέιμ, που παραμένει ένας εκ των πιο πιστών, σε μία περίοδο όπου οι σταρ αλλάζουν τις ομάδες... σαν τα πουκάμισα.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα