NBA: Ο Τέρενς Γουίλιαμς δήλωσε ενοχή για απάτη στο ασφαλιστικό σύστημα υγείας του ΝΒΑ

NBA: Ο Τέρενς Γουίλιαμς δήλωσε ενοχή για απάτη στο ασφαλιστικό σύστημα υγείας του ΝΒΑ

NBA: Ο Τέρενς Γουίλιαμς δήλωσε ενοχή για απάτη στο ασφαλιστικό σύστημα υγείας του ΝΒΑ

bet365

Την ενοχή του στις κατηγορίες για απάτη στην ασφάλιση υγείας του ΝΒΑ δήλωσε ο άλλοτε παίκτης της Λίγκας, Τέρενς Γουίλιαμς.

Τον περασμένο Οκτώβρη, 18 παλαίμαχοι παίκτες του ΝΒΑ -μεταξύ των οποίων και ο Τέρενς Γουίλιαμς- κατηγορήθηκαν από το ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης για εμπλοκή σε υπόθεση απάτης που αφορούσε το ασφαλιστικό σύστημα υγείας. Το ποσό για το οποίο μιλούσαν τα σχετικά έγγραφα ανερχόταν στα 5 εκατομμύρια δολάρια.

Ο 35χρονος πλέον και Νο11 pick στο draft του 2009, κατέθεσε την απολογία του ενώπιον του δικαστηρίου στο Μανχάταν την Παρασκευή (26/08) δηλώνοντας ένοχος προς τις κατηγορίες για συνωμοσία απάτης και κλοπή ταυτότητας.

Η τελική απόφαση αναμένεται να βγει τον Ιανουάριο του 2023 με τον Γουίλιαμς να βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης 22 χρόνων. Ο άλλοτε παίκτης των Νετς και των Σέλτικς, θεωρήθηκε ο ιθύνων νους της υπόθεσης κατά την οποία οι παίκτες είχαν σχετικά πλαστά έγγραφα για ιατρικές και οδοντιατρικές αποζημιώσεις το διάστημα 2017-2021, με τον Εισαγγελέα να αναφέρει πως εκείνος... στρατολόγησε ακόμη 17 άτομα για να έχουν συμμετοχή σε αυτό το σχέδιο.

Ο Γουίλιαμς είχε αποφυλακιστεί πριν από τη δίκη, αλλά συνελήφθη ξανά με τις αρχές να τονίζουν στο δικαστήριο ότι είχε απειλήσει μάρτυρα.

Οι δικηγόροι κατέθεσαν ήδη ένσταση, καλούμενος να πληρώσει 2.5 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση και θα καταβάλει 650.000 στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση ως πρόστιμο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα