Θάντερ: Αιτήθηκαν... εξαίρεση 5 εκατομμυρίων μετά τον τραυματισμό του Χόλμγκρεν

Θάντερ: Αιτήθηκαν... εξαίρεση 5 εκατομμυρίων μετά τον τραυματισμό του Χόλμγκρεν

Newsroom
Θάντερ: Αιτήθηκαν... εξαίρεση 5 εκατομμυρίων μετά τον τραυματισμό του Χόλμγκρεν

bet365

Η Οκλαχόμα μπορεί να έχασε το prospect του Τσετ Χόλμγκρεν αγωνιστικά για την επόμενη σεζόν λόγω τραυματισμού, ωστόσο ζήτησε την... εξαίρεση 5 εκατομμυρίων για να διορθώσει τα κακώς κείμενα.

Η Οκλαχόμα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Τσετ Χόλμγκρεν, τον οποίο είχε επιλέξει στο Νο.2 του draft, βλέποντας τα πεπραγμένα στο Gonzaga. Η συμμετοχή του στο Pro-AM αποδείχθηκε "μοιραία" και η rookie σεζόν του μοιάζει πλέον χαμένη, αφού θα περάσει και την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να αποκαταστήσει τη ζημιά στους συνδέσμους του δεξιού του ποδιού.

Στον απόηχο αυτής της ατυχίας, η ομάδα αιτήθηκε την ενεργοποίηση της "disabled player exception" κατά την οποία θα λάβει (περίπου) 5 εκατομμύρια δολάρια και συγκεκριμένα 4.95 εκατ. Κάτι που αντιστοιχεί στον μισό μισθό του νεαρού prospect, δίχως ωστόσο να ανοίγει θέση στο ρόστερ που θα επέτρεπε την "επιστράτευση" ενός ακόμη προσώπου.

Μοιάζει περισσότερο με ένα back-up πλάνο που έχουν οι Θάντερ στο... παρασκήνιο σε κάθε περίπτωση που θα θελήσουν να πάρουν κάποιο παίκτη, ώστε να αντικαταστήσουν τον Χόλμγκρεν από τη στιγμή που δεν θα μπορέσει να βοηθήσει στο παρκέ.

«Σίγουρα, είμαστε απογοητευμένοι για τον Τσετ, ειδικά δεδομένου του ενθουσιασμού που είχε για να μπει στο παρκέ με τους συμπαίκτες του αυτή τη σεζόν. Γνωρίζουμε ότι έχει μια μακρά καριέρα μπροστά του στον οργανισμό μας και στην κοινότητα της Οκλαχόμα Σίτι» είπε σε δήλωσή του ο γενικός διευθυντής των Θάντερ που περιμένει να δει την ανάλογη επιθυμία για... σκληρή δουλειά και κατά την αποθεραπεία του στον τραυματισμό.

 

NBA Τελευταία Νέα