Αντετοκούνμπο: Σέλτικς-Μπακς ανήμερα των Χριστουγέννων

Γιώργος Κούβαρης
Αντετοκούνμπο: Σέλτικς-Μπακς ανήμερα των Χριστουγέννων

bet365

Σύμφωνα με τις πρώτες διαρροές από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο Γιάννης και οι Μπακς θα έχουν την ευκαιρία για τη... ρεβάνς από τους Σέλτικς ανήμερα των Χριστουγέννων.

Όπως είναι γνωστό οι Μπόστον Σέλτικς ήταν η ομάδα που έβγαλε... νοκ άουτ τους Μιλγουόκι Μπακς στα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας και τους στέρησε τη δυνατότητα να διεκδικήσουν το back to back πρωτάθλημα στο ΝΒΑ.

Αν και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πλήρες πρόγραμμα της σεζόν 2022-23, ο Σαμς Τσαράνια έδωσε μια πρώτη... γεύση από τα ματς των Χριστουγέννων, προαναγγέλοντας το παιχνίδι των Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη Βοστώνη! Υπενθυμίζουμε ότι οι Σέλτικς απέκλεισαν το Μιλγουόκι στο Game 7 που είχε διεξαχθεί στο «TD Garden».

Επίσης την ίδια ημέρα οι Νικς θα ταξιδέψουν στη Φιλαντέλφεια, οι Μάβερικς του Ντόντσιτς (και του Ντόρσεϊ) θα παίξουν με τους Λέικερς του Λεμπρόν στο Λος Άντζελες, οι Γουόριορς θα υποδεχθούν τους Γκρίζλις στο remake των τελικών της Δύσης, ενώ οι Σανς θα φιλοξενήσουν τους Νάγκετς του Νίκολα Γιόκιτς.

 

NBA Τελευταία Νέα