Ο Μάιλς Τέρνερ αρνήθηκε ότι θέλει να φύγει από τους Πέισερς

Ο Μάιλς Τέρνερ αρνήθηκε ότι θέλει να φύγει από τους Πέισερς

Γιώργος Κούβαρης
Ο Μάιλς Τέρνερ αρνήθηκε ότι θέλει να φύγει από τους Πέισερς

bet365

Αν και το όνομα του Μάιλς Τέρνερ εμπλέκεται σε πολλά σενάρια για trade από τους Πέισερς, εκείνος έσπευσε να τα διαψεύσει.

Ο Μάιλς Τέρνερ αποτελεί βασικό μέλος των Ιντιάνα Πέισερς από τη μέρα που επιλέχθηκε στο νούμερο «11» του draft το 2015.

Βέβαια τους τελευταίους μήνες τ' όνομά του ακούγεται πολύ έντονα για trade, με τους Λος Άντζελες Λέικερς να φαντάζει ως το επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μάλιστα το «The Athletic» ανέφερε ότι ο Μάιλς Τέρνερ δεν βρίσκεται κανένα ενδιαφέρον στο ενδεχόμενο παραμονής του στην Ιντιανάπολις. Υπενθυμίζουμε ότι το 2018 είχε υπογράψει τετραετής ανανέωση με τους Πέισερς (σ.σ. η οποία θα ίσχυε από τη σεζόν 2019-20 και μετά) έναντι 70 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο ίδιος ο Τέρνερ με χαρακτηριστική ανάρτηση στο Twitter θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση του, καθώς εμμέσως πλην σαφώς αρνήθηκε την εν λόγω φημολογία γύρω από το όνομά του. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και στη συνέχεια (εάν και εφόσον δεν γίνει κάποιο trade) θα βγει στην αγορά της «Free Agency» διεκδικώντας το μεγαλύτερο συμβόλαιο της καριέρας του.

Μέχρι στιγμής μετράει 431 ματς στην regular season του ΝΒΑ έχοντας κατά μέσο όρο 12.9 πόντους, 7.1 ριμπάουντ και 2.8 τάπες, ενώ σουτάρει με 54% στα δίποντα, 35% στα τρίποντα και 77% στις βολές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα