Νικς: Επίσημη παρουσίαση του Μπράνσον χωρίς δημοσιογράφους, συνεχίζεται η «διαμάχη»

Νικς: Επίσημη παρουσίαση του Μπράνσον χωρίς δημοσιογράφους, συνεχίζεται η «διαμάχη»

Newsroom
Νικς: Επίσημη παρουσίαση του Μπράνσον χωρίς δημοσιογράφους, συνεχίζεται η «διαμάχη»

bet365

Οι Νικς προχώρησαν στην επίσημη παρουσίαση του Τζέιλεν Μπράνσον δίχως την παρουσία δημοσιογράφων στην αίθουσα της συνέντευξης Τύπου. Μία κίνηση που δίνει συνέχεια στην «διαμάχη» της ομάδας με τα ΜΜΕ.

Ο Τζέιλεν Μπράνσον έγινε το μεγάλο όνομα που πάτησε στη Νεά Υόρκη για λογαριασμό των Νικς. Μετά από διαπραγματεύσεις με τους Ντάλας Μάβερικς, ο 25χρονος point guard θα αγωνίζεται με νέα φανέλα έχοντας υπογράψει τετραετές συμβόλαιο έναντι 110 εκατομμυρίων δολαρίων.

Και παρά τα... φώτα που πήρε η συγκεκριμένη μετακίνηση στην φετινή offseason, οι Νεοϋορκέζοι επέλεξαν να κάνουν την επίσημη παρουσίαση του νέου τους αστέρα με την συνέντευξη Τύπου «κεκλεισμένων των θυρών» για τους δημοσιογράφους. Οι Νικς έδειξαν για ακόμη μία φορά πως δεν έχουν πρόθεση να κάνουν ένα βήμα πίσω στην κόντρα που έχει ξεσπάσει με τα MME.

Ο ισχυρός άνδρας των Νικς, Τζέιμς Ντόλαν και εκτελεστικός πρόεδρος των MSG Network, απαντά με αυτόν τον τρόπο στην κριτική που του ασκείται από τα Μέσα. Βέβαια, η ομάδα βρέθηκε να τιμωρείται κατά διάρκεια της σεζόν από το ΝΒΑ για... παρεμπόδιση του έργου των δημοσιογράφων, μετά από απόφασή τους να μην παρουσιάσουν τους παίκτες τους στις καθιερωμένες συνεντεύξεις.

Μία τέτοια στάση, ωστόσο, φαίνεται πως θα ανάψει περισσότερο... τη φωτιά που έχει ξεσπάσει μεταξύ των δημοσιογράφων της Νέας Υόρκης και των Νικς και αναμένεται να δούμε αν θα βγει κάποιος κερδισμένος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα