Μάιλς Μπρίτζες: Αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έντεκα ετών και οκτώ μηνών

Μάιλς Μπρίτζες: Αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έντεκα ετών και οκτώ μηνών

Μάιλς Μπρίτζες: Αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έντεκα ετών και οκτώ μηνών

bet365

Ο φόργουορντ των Σάρλοτ Χόρνετς, Μάιλς Μπρίτζες αντιμετωπίζει βαριά ποινή φυλάκισης για τις κατηγορίες βιαιοπραγίας κατά της συντρόφου και των δύο παιδιών τους.

Ο Μάιλς Μπρίτζες θα γνωρίζει τι θα συμβεί στη ζωή του στις 19 Αυγούστου. Εκείνη την ημέρα ορίστηκε η δίκη για τις βαριές κατηγορίες βιαιοπραγίας εις βάρος της συντρόφου του και των δύο παιδιών τους.

Ο Μπρίτζες είχε συλληφθεί στις 29 Ιουνίου, αλλά έμεινε ελεύθερος με εγγύηση 130.000 δολαρίων. Πλέον, μετά τα τρία κακουργήματα, με τα οποία κατηγορείται, ο παίκτης των Σάρλοτ Χόρνετς αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης που μπορεί να φτάσει στα 11 χρόνια και 8 μήνες, αν βρεθεί ένοχος.

Όπως συνέβη από την πρώτη στιγμή οι Χόρνετς δηλώνουν πως γνωρίζουν τι ακριβώς αντιμετωπίζει ο παίκτης τους και τηρούν στάση αναμονής. Ο Μπρίτζες είναι unrestricted agent, βρίσκεται στην αγορά, αλλά επειδή οι Χόρνετς (λόγω της υπόθεσης) δεν άνοιξαν την προκαταρκτική τους προσφορά, ο παίκτης μπορεί να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο αξίας 7.9 εκατομμυρίων δολαρίων για την επόμενη σεζόν.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα