Σελτικς: Γκαλινάρι για δύο χρόνια

Σελτικς: Γκαλινάρι για δύο χρόνια

Σελτικς: Γκαλινάρι για δύο χρόνια

bet365

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι έμεινε ελεύθερος από τους Σαν Αντόνιο Σπερς - κερδίζοντας 17 εκατομμύρια - και αμέσως συμφώνησε με τους Μπόστον Σέλτικς, με συμβόλαιο δύο ετών.

Οι Μπόστον Σέλτικς έγιναν η έκτη ομάδα του Ντανίλο Γκαλινάρι στο NBA. Ο Ιταλός φόργουορντ, ο οποίος είχε πάει στους Σαν Αντόνιο Σπερς μέσω ανταλλαγής, έμεινε ελεύθερος - λαμβάνοντας 17 εκατομμύρια δολάρια - και αμέσως συμφώνησε με τους Σέλτικς.

Η συμφωνία αξίζει για 13.3 εκατομμύρια δολάρια και θα έχει διάρκεια δύο ετών, με τον Γκαλινάρι να έχει δικαίωμα ανανέωσης για τη δεύτερη σεζόν.

Συνολικά, ο Γκαλινάρι θα κερδίσει 30 εκατομμύρια δολάρια από τις δύο κινήσεις, την αποδέσμευσή του από τους Σπερς και το συμβόλαιο με τους Σέλτικς.

Ο 33χρονος Ιταλός έχει αγωνιστεί στους Νιου Γιορκ Νικς, Ντένβερ Νάγκετς, Λος Άντζελες Κλίπερς, Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και Ατλάντα Χοκς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα