ΓεροΓιοβάισα: Η δυναστεία πάει για back to back

ΓεροΓιοβάισα: Η δυναστεία πάει για back to back

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Η δυναστεία πάει για back to back
O ΓεροΓιοβάισα διαβάζει από τώρα τη νέα σεζόν του ΝΒΑ.

Γεια σας φίλοι μου.

Απόλυτη δικαίωση για τον λάτρη της βότκας που είχε πει Warrions in six. Tι άλλο να κάνω, σπαθιά να καταπιώ; Πόσο πιο εύκολο να σας το κάνω για να πάτε ταμείο; Δέχθηκα μεγάλη αμφισβήτηση αλλά δεν το έβαλα κάτω και επέστρεψα με 2/2 στους πρωταθλητές NBA και Euroleague. Μάλλον τώρα θα σταματήσετε να πετάτε κατάρες για τον ΓεροΓιοβάισα. Έφτασε η ώρα.

Μπορεί να απέχουμε πολύ από την έναρξη της νέας σεζόν στο ΝΒΑ, ωστόσο πάντα είμαι έτοιμος για τις προβλέψεις του επόμενου πρωταθλητή. Διαβάζω πως οι Γουόριορς θα κρατήσουν όλο τον βασικό τους κορμό, ενώ για αλλη μια αγωνιστική περίοδο θα κάνει κουμάντο ο παιχταράς, ο κορυφαίος σουτέρ της ιστορίας, ο τεράστιος Στεφ Κάρι. Κλέι, Πουλ, Ντρέιμοντ και Γουίγκινς θα είναι μαζί του στην προσπάθεια για το repeat.

Θεωρώ πως από τη στιγμή που επέστρεψαν στον θρόνο τους, δύσκολα θα τον αποχωριστούν οι πολεμιστές. Πάμε λοιπόν για δεύτερη σερί κατάκτηση και όγδοο τίτλο. Μια ομάδα που έχω μπολιαστεί σε καθεστώς πρωταθλητισμού με μια παρέα που δημιουργήθηκε από τα draft (Κάρι, Τόμπσον, Γκριν) και έχει... ξεράνει τόσες και τόσες ομάδες τα τελευταια χρόνια.

Στο 6.00 λοιπόν η κατάκτηση του ΝΒΑ ξανά από τους Γουόριορς. Και για όσους είναι haters του Γκόλντεν Στείτ, γιατί υπάρχουν πολλοί τέτοιο ακόμα και στη χώρα μας, υπάρχουν και οι Χιτ στο 14.50 που έφτασαν φέτος μέχρι τους τελικούς Ανατολής.

Καλή τύχη σε όλους και ελπίζω να εμπιστευτείτε τον λάτρη της βότκας που έχε συνηθίσει τον τελευταίο καιρό να σας πηγαίνει στο ταμείο. Εδώ είμαι εγώ για όλους εσάς. Μη φοβάστε, ο κουβάς θα αποτελεί μακρινή ανάμνηση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα