NBA, Γουόριορς-Σέλτικς 108-120: Η μεγάλη εμφάνιση και τα... φιλάκια του Χόρφορντ στο Game 1 (vid)

NBA, Γουόριορς-Σέλτικς 108-120: Η μεγάλη εμφάνιση και τα... φιλάκια του Χόρφορντ στο Game 1 (vid)

bet365

Ο Αλ Χόρφορντ ήταν το πρόσωπο της επικράτησης των Σέλτικς επί των Ουόριορς σκοράροντας 26 πόντους με κομβική παρουσία στα τελευταία λεπτά της ανατροπής και το διασκέδασε με την ψυχή του.

Στο πρώτο του παιχνίδι τελικών ο Αλ Χόρφορντ έπιασε κορυφή. Οι Σέλτικς γύρισαν το Game 1 των ΝΒΑ Finals από διαφορά 15 πόντων για την επικράτηση με 120-108 και το μπρέικ στο Chase Center. Ο Δομινικανός Κέλτης σκόραρε 26 πόντους με 6/8 τρίποντα, μάζεψε 6 ριμπάουντ και είχε 3 ασίστ και 1 κλέψιμο στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Ο Χόρφορντ έφερε τους Σέλτικς μπροστά στα πέντε λεπτά πριν το τέλος του ματς με τρίποντο για το 106-103, ενώ ακολούθησαν ακόμη 5 προσωπικοί του πόντοι για να δώσουν μία διαφορά στην ομάδα του που αποδείχθηκε... χρυσάφι!

Έφτασε, μάλιστα, στο σημείο να στείλει και τα... φιλιά του, την ώρα που η εικόνα του απογοητευμένου Κάρι που αποχωρούσε για τα αποδυτήρια έκανε την απόλυτη αντίθεση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα