Ντόντσιτς: Σημαδεμένος μετά το Game 1 (vid)

Ντόντσιτς: Σημαδεμένος μετά το Game 1 (vid)

Ντόντσιτς: Σημαδεμένος μετά το Game 1 (vid)

bet365

Ο Λούκα Ντόντσιτς αποχώρησε από το Game 1 της σειράς ανάμεσα στους Ντάλας Μάβερικς και στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με μία πελώρια γρατζουνιά στο πρόσωπό του!

Ο Λούκα Ντόντσιτς διαπίστωσε πως η τεράστια... χαρακιά στο πρόσωπό του τον κάνει να δείχνει πιο σκληρός. Ένα ακόμη... κατόρθωμα στο βιογραφικό του.

Και η πιστοποίηση πως στα playoffs όλα επιτρέπονται. Και όσο η οσμή των τελικών του ΝΒΑ γίνεται πιο έντονη, τόσο πιο έντονα θα είναι και τα σημάδια στο κορμί του.

Η αλήθεια είναι πως ο Σλοβένος θα προτιμούσε να... πνίξει τον πόνο του (κυριολεκτικό και μεταφορικό) με μία κρύα μπύρα, όπως τον εμφάνιζε να κάνει πριν το Game 1 μία φωτογραφία. Τελικά και η φωτογραφία αποδείχτηκε παλιά - σύμφωνα με τους Μάβερικς - και ο Ντόντσιτς δεν έχει χρόνο να σκεφτεί, αφού το Game 2 πλησιάζει απειλητικά.

«Είναι εντάξει. Με κάνει να φαίνομαι σκληρός», είπε ο... σημαδεμένος Ντόντσιτς. Και πρόσθεσε ότι αισθάνεται ενοχλήσεις στο δεξί ώμο, αλλά θα τις ξεπεράσει.

Πάντως, στο ματς ο Σλοβένος γκαρντ είχε για πρώτη φορά στην καριέρα του στην off season (24 ματς) περισσότερα λάθη (7) από εύστοχα σουτ (6).

@Photo credits: YouTube

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα