Ντόντσιτς: Σημαδεμένος μετά το Game 1 (vid)

Ντόντσιτς: Σημαδεμένος μετά το Game 1 (vid)

Ντόντσιτς: Σημαδεμένος μετά το Game 1 (vid)

bet365

Ο Λούκα Ντόντσιτς αποχώρησε από το Game 1 της σειράς ανάμεσα στους Ντάλας Μάβερικς και στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με μία πελώρια γρατζουνιά στο πρόσωπό του!

Ο Λούκα Ντόντσιτς διαπίστωσε πως η τεράστια... χαρακιά στο πρόσωπό του τον κάνει να δείχνει πιο σκληρός. Ένα ακόμη... κατόρθωμα στο βιογραφικό του.

Και η πιστοποίηση πως στα playoffs όλα επιτρέπονται. Και όσο η οσμή των τελικών του ΝΒΑ γίνεται πιο έντονη, τόσο πιο έντονα θα είναι και τα σημάδια στο κορμί του.

Η αλήθεια είναι πως ο Σλοβένος θα προτιμούσε να... πνίξει τον πόνο του (κυριολεκτικό και μεταφορικό) με μία κρύα μπύρα, όπως τον εμφάνιζε να κάνει πριν το Game 1 μία φωτογραφία. Τελικά και η φωτογραφία αποδείχτηκε παλιά - σύμφωνα με τους Μάβερικς - και ο Ντόντσιτς δεν έχει χρόνο να σκεφτεί, αφού το Game 2 πλησιάζει απειλητικά.

«Είναι εντάξει. Με κάνει να φαίνομαι σκληρός», είπε ο... σημαδεμένος Ντόντσιτς. Και πρόσθεσε ότι αισθάνεται ενοχλήσεις στο δεξί ώμο, αλλά θα τις ξεπεράσει.

Πάντως, στο ματς ο Σλοβένος γκαρντ είχε για πρώτη φορά στην καριέρα του στην off season (24 ματς) περισσότερα λάθη (7) από εύστοχα σουτ (6).

@Photo credits: YouTube
 

NBA Τελευταία Νέα