ΛεΜπρόν: «Θα διάλεγα Κόμπι, Nτουράντ ή Ίρβινγκ αν έπαιζα μονό με Τζόρνταν-Πίπεν»

ΛεΜπρόν: «Θα διάλεγα Κόμπι, Nτουράντ ή Ίρβινγκ αν έπαιζα μονό με Τζόρνταν-Πίπεν»
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς κλήθηκε να απαντήσει στο ποιον παίκτη θα διάλεγε για να αντιμετωπίσει τους Τζόρνταν και Πίπεν σε μονό.

Τζόρνταν και Πίπεν πανηγύρισαν παρέα έξι πρωταθλήματα με τους Μπουλς, αποτελώντας ένα από τα κορυφαία δίδυμα στην ιστορία του ΝΒΑ. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς κλήθηκε να απαντήσει στο ποιον θα έπαιρνε σε μονό για αντιμετωπίσει τη θρυλική δυάδα του Σικάγο. Ο Βασιλιάς τόνισε πως θα επέλεγε έναν εκ των Κόμπι Μπράιαντ, Κέβιν Ντουράντ και Κάιρι Ίρβιγκ για να σταθεί απέναντι στο δίδυμο που ανέβασα στα ουράνια τους... ταύρους, κάνοντας το τρελό 6/6 σε τελικούς του ΝΒΑ. Σίγουρα το μονό θα ήταν όλα τα λεφτά όποιον και αν διάλεγε ο σταρ των Λέικερς.

Ο ΛεΜπρόν με τον Ίρβινγκ πήρε το πρωτάθλημα του 2016 με τους Καβς, ενώ ο Ντουράντ τυ στέρησε δύο πρωταθλήματα, εκείνο του 2017 και του 2018. Πάντως κόντρα στον Black Mamba δεν έπαιξε ποτέ σε τελικούς, κάτι που ονειρεούοταν μεγάλο μέρος από τους λάτρεις του ΝΒΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα