Σέλτικς - Μπακς: Ο Γιάννης τα έδωσε όλα και αποχώρησε εξουθενωμένος από το παρκέ (vid)

Σέλτικς - Μπακς: Ο Γιάννης τα έδωσε όλα και αποχώρησε εξουθενωμένος από το παρκέ (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε ότι είχε στο Game 7 και έφυγε εξουθενωμένος από το παρκέ μετά το τέλος του Game 7 και την ήττα των Μπακς από τους Σέλτικς.

Το Game 7 το πήραν εύκολα οι εντυπωσιακοί Σέλτικς, οι οποίοι βρήκαν τους τρόπους και πέταξαν εκτός τους πρωταθλητές Μπακς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που έμεινε από δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο μετά την υπερπροσπάθεια σε όλη τη σειρά και δεν θα μπορέσει να διατηρήσει το στέμμα του πρωταθλητή, είχε 25 πόντους, 20 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 5 φάουλ στα 43 λεπτά που έμεινε στο παρκέ το TD Garden.

Ο Greek Freak που έκανε υπερπροσπάθεια σε όλη τη σειρά με συγκινητικές εμφανίσεις, έμεινε από δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο και έχασε κάποια καλάθια που δεν χάνει υπό κανονικές συνθήκες.

Δύο λεπτά πριν τελειώσει το ματς και αφού είχε κριθεί, αποχώρησε εξουθενωμένος από το παρκέ, δεχόμενος και τα χειροκροτήματα των οπαδών των Σέλτικς, ενώ κάποιοι άλλοι τον χαιρετούσαν θέλοντας να τον πικάρουν για τον αποκλεισμό. Πάντως ο Έλληνας σταρ τα έδωσε όλα στη σειρά, όμως οι Κέλτες ήταν η καλύτερη ομάδα και δίκαια πέρασαν στους τελικούς Ανατολής.

 

NBA Τελευταία Νέα