Mπακς: Αντετοκούνμπο και Χόλιντεϊ συμμετείχαν στο 91% των πόντων στο ημίχρονο

Mπακς: Αντετοκούνμπο και Χόλιντεϊ συμμετείχαν στο 91% των πόντων στο ημίχρονο

Mπακς: Αντετοκούνμπο και Χόλιντεϊ συμμετείχαν στο 91% των πόντων στο ημίχρονο

bet365

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Τζρου Χόλιντεϊ ήταν απελπιστικά μόνοι στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στους Σέλτικς.

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Σέλτικς στο Game 6 και πλέον η πρόκριση θα κριθεί σε Game 7 στη Βοστώνη. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν συγκλονιστικός με 44 πόντους και 20 ριμπάουντ, ομως η εμφάνιση του δεν γλίτωσε τα ελάφια.

Ένα στατιστικό που δείχνει πως το Μιλγουόκι δεν είχε λύσεις στο πρώτο ημίχρονο, είναι και η συνεισφορά των Αντετοκούνμπο και Χόλιντεϊ στο πρώτο ημίχρονο. Οι δυο τους είναι υπεύθυνοι για το 91% των πόντων των Μπακς στο πρώτο ημίχρονο, είτε σκοράροντας, είτε δίνοντας ασίστ.

Τα.... ελάφια πέτυχαν 43 πόντους στο ημίχρονο και ο Έλληνας σταρ μαζί τον κορυφαίο περιφερειακό αμυντικό της ομαδας βοήθησαν στους 39 εξ αυτών. Σίγουρα είναι απαραίτητο στο Game 7 οι Μπακς να έχουν παραπάνω λύσεις στο σκοράρισμα από παίκτες όπως ο Λόπεζ, ο Πόρτις, ο Μάθιους και ο Άλεν. Παντώς ο Ιμπάκα που θα μπορούσε να είναι λύση για τη ρακέτα, o oποίος όμως χρησιμοποιειται ελάχιστα από τον Μάικ ΜπουντενχόλζερΣερζ έπαιξε μόλις ένα λεπτό στο Game 1 και δύο λεπτά στο δεύτερο παιχνίδι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα