Ντόντσιτς: Κορυφαίος σκόρερ ever σε elimination game, «προσπέρασε» Νοβίτσκι (vid)

Ντόντσιτς: Κορυφαίος σκόρερ ever σε elimination game, «προσπέρασε» Νοβίτσκι (vid)

Ντόντσιτς: Κορυφαίος σκόρερ ever σε elimination game, «προσπέρασε» Νοβίτσκι (vid)

bet365

O Λούκα Ντόντσιτς έδειξε για άλλη μια φορά πως είναι ο απόλυτος κυρίαρχος σε ματς αποκλεισμού και το... πλήρωσαν οι Σανς.

Οι Μάβερικς επικράτησαν άνετα με 113-86 και τον Λούκα Ντόντσιτς να τελειώνει το ματς με 33 πόντους, 11 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 4 κλεψίματα. Aυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κρατήσει ζωντανό το Ντάλας και να στείλει τη σειρά των ημιτελικών Δύσης σε Game 7 στο Φοίνιξ, εκεί όπου θα κριθεί και η πρόκριση στους τελικούς περιφέρειας.

O Σλοβένος σταρ έδειξε την ποιότητα του ξανά σε ματς αποκλεισμού, σε αναμέτρηση δηλαδή που αν την χάσουν οι Μάβερικς, θα μείνουν εκτός συνέχειας. Ο Luka Magic μέτρα 39 πόντους μέσο όρο σε ματς αποκλεισμού και βρίσκεται στην πρώτη θέση στην ιστορία του ΝΒΑ σε τέτοιες καταστάσεις. Ο ΛεΜπρόν είναι τρίτος με 33.5 πόντους και ο Τζόρνταν είναι τέταρτος με 31.3 πόντους, αλλά ο Λούκα μέχρι στιγμής είναι... άπιαστος.

Επιπλέον ο Ντόντσιτς έφτασε τα πέντα ματς με 30+ πόντους, 10+ ριμπάουντ και 5+ ασίστ, αφήνοντας πίσω του τον Ντιρκ Νοβίτσκι για τα περισσότερα στην ιστορία του Ντάλας. Ο Γερμανός θρύλος του ΝΒΑ είχε 4 τέτοια ματς σε 145 παιχνίδια στα playoffs, ενώ ο Λούκα χρειάστηκε μόλις 22 αναμετρήσεις για να ξεπεράσει τον άνθρωπο που πήρε από το χεράκι του Ντάλας το 2011 και το οδήγησε στο πρωτάθλημα κόντρα στους Χιτ των ΛεΜπρόν-Ουέιντ-Μπος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα