Παίκτες Εθνικής Γαλλίας: «Δεν θέλουμε τον Εμπίντ, είναι γελοίο»

Παίκτες Εθνικής Γαλλίας: «Δεν θέλουμε τον Εμπίντ, είναι γελοίο»

Νίκος Καρφής
Παίκτες Εθνικής Γαλλίας: «Δεν θέλουμε τον Εμπίντ, είναι γελοίο»

bet365

Οι παίκτες της Εθνικής Γαλλίας τοποθετήθηκαν για την πιθανότητα να παίξει ο Τζοέλ Εμπίντ στην ομάδα τους.

O Tζοέλ Εμπίντ θέλει τη γαλλική υπηκοότητα για να παίξει με την εθνική Γαλλίας και αρκετοί Γάλλοι διεθνείς στάθηκαν σε αυτό το ενδεχόμενο. Ο Αλμπισί ανέφερε πως δεν τον θέλει στην ομάδα: «Μιλάω για μένα, αλλά νομίζω πως αρκετοί σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο. Δεν θέλουμε τον Εμπίντ στην Εθνική Γαλλίας γιατί δεν αντιπροσωπεύει την Γαλλία. Δεν προπονείται στη Γαλλία, δεν έχει τίποτα γαλλικό πέρα από την οικογένεια του. Ποτέ δεν έπαιξε στη Γαλλία, ενώ μπορεί να μην επισκέφθηκε ποτέ τη χώρα».

Από την πλευρά του ο Εβάν Φουρνιέ είχε πει πριν τρία χρόνια για την πιθανότητα να παίξει στη Γαλλία ο Κεμερουνέζος: «Ας το σταματήσουμε, είναι γελοίο. Για μένα για να παίξεις για μια χώρα που δεν έχεις δεσμούς μαζί της, είναι ενοχλητικό».

Τέλος ο θρύλος Τόνι Πάρκερ είχε αναφέρει στο παρελθόν για το συγκεκριμένο θέμα: «Χάνεται η αυθεντικότητα όταν κάνεις τέτοια πράγματα. Απαραίτητο να παίζουμε με παίκτες που μεγάλωσαν στη Γαλλία. Από αθλητικής πλευράς είναι διασκεδαστικό, αλλά μειώνουμε τους εαυτούς μας με το να το κάνουμε αυτό για να νικήσουμε. Μπορούμε να νικήσουμε και χωρίς τέτοια πράγματα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NBA Τελευταία Νέα