Χιτ - Σίξερς 106-92: Το πήρε πάνω του ο Χίρο, στο 1-0 το Μαϊάμι (vid)

Χιτ - Σίξερς 106-92: Το πήρε πάνω του ο Χίρο, στο 1-0 το Μαϊάμι (vid)

bet365

Ο Τάιλερ Χίρο ήλθε από τον πάγκο και κουβάλησε τους Χιτ στη νίκη επί των Σίξερς με 106-92, ανοίγοντας λογαριασμό στα ημιτελικά της Ανατολής.

Οι Χιτ έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στους τελικούς της Ανατολής τα ξημερώματα της Τρίτης 3/5, επικρατώντας των Σίξερς με σκορ 106-92, έχοντας ως κορυφαίο σκόρερ τον Τάιλερ Χίρο ο οποίος ήλθε από τον πάγκο και σημείωσε 25 πόντους.

Πρόκειται για την δεύτερη καλύτερη επίδοση του Χίρο στα playoffs, την ώρα που ο Μπαμ Αντεμπάγιο εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την απουσία του Τζοέλ Εμπίντ, κάνοντας double-double με 24 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Ο Εμπίντ, ο οποίος φέρεται να έχει κινήσει διαδικασίες ώστε να αποκτήσει γαλλική υπηκοότητα για να παίξει με την εθνική Γαλλίας δεν θα αγωνιστεί ούτε στο Game 2 καθώς έχει υποστεί κάταγμα οφθαλμικού κόγχου και ελαφρά διάσειση στο τελευταίο ματς με τους Ράπτορς.

Ο Χίρο σημείωσε 4/6 τρίποντα ενώ ο Έρικ Σποέλστρα εξήγησε μετά από το τέλος του ματς πως «ο Τάιλερ είναι εργάτης. Για την ακρίβεια, είναι αμείλικτος»!

Για τους Χιτ, ο Τζίμι Μπάτλερ πρόσθεσε 15 πόντους ενώ σε ό,τι αφορά τους Σίξερς, ο Τομπάιας Χάρις είχε 27 πόντους, ο Ταϊρίς Μάξι πρόσθεσε 19 πόντους ενώ ο Τζέιμς Χάρντεν έδωσε 16 πόντους, 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

«Δεν μου άρεσε ο τρόπος που κυκλοφορήσαμε την μπάλα. Ήμασταν κακοί σε αυτό το κομμάτι» εξήγησε ο Ντοκ Ρίβερς για τη Φιλαντέλφια που πλέον έχει ρεκόρ 6-9 δίχως τον Εμπίντ τη φετινή σεζόν. Ο ΝτιΆντρε Τζόρνταν που άρχισε στη θέση του Καμερουνέζου σέντερ είχε 4 πόντους και 2 ριμπάουντ σε 17'.

Τα δωδεκάλεπτα: 30-22, 50-51, 80-72, 106-92.

10692

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα