Τελεσίγραφο Γκομπέρ για Μίτσελ: «Ή αυτός ή εγώ»

Τελεσίγραφο Γκομπέρ για Μίτσελ: «Ή αυτός ή εγώ»

Τελεσίγραφο Γκομπέρ για Μίτσελ: «Ή αυτός ή εγώ»

bet365

Ο Ρούντι Γκομπέρ φαίνεται πως έδωσε... τελεσίγραφο στους Τζαζ και δεν θέλει να είναι συμπαίκτης με τον Ντόνοβαν Μίτσελ.

Οι Τζαζ απέτυχαν για άλλη μια φορά στα playoffs τα τελευταία χρόνια. Οι Μάβερικς τους... καθάρισαν με 4-2, σε μια σειρά που αναγκάστηκαν να παίξουν σε ορισμένα ματς χωρίς τον Λούκα Ντόντσιτς.

Το κλίμα στους Μορμόνους δεν είναι καλό μετά τον νέο αποκλεισμό. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Sean O'Connell, ο Ρούντι Γκομπέρ είναι στη φάση του «ή αυτός ή εγώ» για τον συμπαίκτη του Ντόνοβαν Μίτσελ και θα απαιτήσει ένας εκ των δύο να γίνει ανταλλαγή μέσα στις επόμενες μέρες. Ο Γάλλος σέντερ θεωρεί πως εκείνος είναι σταθερός ακόμα και βελτιωμένος, ενώ ο γκαρντ των Τζαζ έχει θέματα στην άμυνα και έχει χάσει την εκρηκτικότητα του. Μάλιστα το κείμενο αναφέρει πως ο Ρούντι άρχισε να ρίχνει δίχτυα προς τις κορυφαίες ομάδες της Δύσης.

Oι σχέσεις των δύο είχαν χαλάσει από τη συμπεριφορά του Ρούντι Γκομπέρ πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορονοϊού και αναβληθεί η σεζόν 2019-20 και μπορεί τον τελευταίο καιρό, τα πράγματα να έδειχναν καλύτερα, ωστόσο τα νέα δημοσιεύματα φανερώνουν πως το... γυαλί δεν ξανακολλάει.

O Mίτσελ είχε απαντήσει στις φήμες για trade, λέγοντας: «Θα το σκεφτώ σε μια εβδομάδα όμως αυτή τη στιγμή, δεν έχω στο μυαλό μου κάτι. Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, όχι. Το είπα και κατά τη διάρκεια της σεζόν. Η νοοτροπία μου είναι να κερδίζω».

 

NBA Τελευταία Νέα