Μπρούκλιν Νετς: «Ζημιά» $50-100 εκατ. για τον ιδιοκτήτη Τζο Τσάι απ' τον αποκλεισμό

Μπρούκλιν Νετς: «Ζημιά» $50-100 εκατ. για τον ιδιοκτήτη Τζο Τσάι απ' τον αποκλεισμό

Μπρούκλιν Νετς: «Ζημιά» $50-100 εκατ. για τον ιδιοκτήτη Τζο Τσάι απ' τον αποκλεισμό

bet365

Τα απόνερα ενός (ακόμη) αποκλεισμού. Ο Τζο Τσάι, ιδιοκτήτης των Μπρούκλιν Νετς, δεν προλαβαίνει να μετράει απώλειες χρημάτων. Και για άλλη μία σεζόν είδε τους δικούς του Νετς, πίσω από τους Νιου Γιορκ Νικς, στον τομέα των εισιτηρίων.

Η σεζόν τελείωσε με άδοξο και οδυνηρό τρόπο για τους Μπρούκλιν Νετς. Και ο ιδιοκτήτης τους, Τζο Τσάι με περιουσία που αγγίζει τα 10 δισεκατομμύρια, δεν προλαβαίνει να μετράει χαμένα χαρτονομίσματα με τη μορφή του Βενιαμίν Φραγκλίνου (100 δολάρια).

Τι κόστισε ο αποκλεισμός των Νετς, μόλις στον 1ο γύρο και μετά από μόλις τέσσερις αγώνες; Σύμφωνα με την New York Post, ο Τσάι απώλεσε ένα ποσό ανάμεσα στα 50 και στα 100 εκατομμύρια δολάρια.

Μέσα σε όλα αυτά, θα κληθεί να πληρώσει φόρο πολυτελείας που ξεπερνάει τα 100 εκατομμύρια δολάρια, απόρροια των δύο «βασιλικών» συμβολαίων που έχουν οι Κέβιν Ντουράντ και Καϊρί Ίρβινγκ, αλλά και αυτό που είχε ο Τζέιμς Χάρντεν και εκείνο που «κουβάλησε» μαζί του ο Μπεν Σίμονς.

Την πλάτη των Νικς!

Σε κάθε εντός έδρας ματς στο Μπρούκλιν οι εισπράξεις από τα εισιτήρια έφταναν στα 2.1 εκατομμύρια δολάρια. Κάτι παραπάνω από 100% σε σχέση με την τελευταία σεζόν πριν ξεσπάσει η πανδημία (1 εκ., 2018-2019).

Μόνο που αυτό δεν ήταν αρκετό για να μπορούν οι Νετς να καυχιόνται πως είναι τουλάχιστον οι «βασιλιάδες» της πόλης. Οι Νιου Γιορκ Νικς, οι οποίοι έμεινα εκτός και από το play-in, καρπώνονται 3 εκατομμύρια δολάρια ανά αγώνα, μία αύξηση της τάξεως του 9% σε σχέση με πέρσι.

Όσο για τους αριθμούς των εισιτηρίων; Οι Νετς πωλούν σχεδόν 15.000 κομμάτια ανά παιχνίδι, ενώ οι Νικς 16.000.

 

NBA Τελευταία Νέα