NBA: Ψάχνουν προπονητή και οι Κινγκς, τέλος ο Τζέντρι

NBA: Ψάχνουν προπονητή και οι Κινγκς, τέλος ο Τζέντρι

NBA: Ψάχνουν προπονητή και οι Κινγκς, τέλος ο Τζέντρι

bet365

Οι Σακραμέντο Κινγκς έμειναν για 16η σερί χρονιά εκτός playoffs και βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή καθώς ο μέχρι πρότινος υπηρεσιακός κόουτς, Άλβιν Τζέντρι δεν θα συνεχίσει στην άκρη του πάγκου.

Ο Άλβιν Τζέντρι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των Σακραμέντο Κινγκς τον περασμένο Νοέμβριο έπειτα από την απόλυση του Λουκ Γουόλτον.

O 65χρονος κόουτς, με τεράστια θητεία στους πάγκους του ΝΒΑ, βρισκόταν από τον Οκτώβριο του 2020 στο προπονητικό τιμ των «Βασιλιάδων» κι ανέλαβε να κοουτσάρει το Σακραμέντο ως το τέλος της φετινής σεζόν όμως η πορεία ήταν ξανά απογοητευτική.

Οι Κινγκς τερμάτισαν στη 12η θέση της κατάταξης στη Δύση με ρεκόρ 30-52, απέτυχαν να μπουν στα playoffs ή να διεκδικήσουν την παρουσία τους στην postseason μέσω play-in tournament κι έτσι θα πορευτούν με νέο προπονητή τη νέα σεζόν.

Όπως αναφέρει ο Adrian Wojnarowski, ο Τζέντρι δεν πρόκειται να επιστρέψει στην άκρη του πάγκου. Παρεμπιπτόντως, η τελευταία συμμετοχή των Κινγκς στα playoffs... χάνεται πίσω στο 2005-06, όταν αποκλείστηκαν στον α' γύρο της Δύσης με 4-2 νίκες από τους Σπερς.

 

NBA Τελευταία Νέα