Νετς-Χόρνετς 110-119: Ο Λαμέλο Μπολ «χάλασε» το ντεμπούτο του Ίρβινγκ στο Μπρούκλιν (vid)

Νετς-Χόρνετς 110-119: Ο Λαμέλο Μπολ «χάλασε» το ντεμπούτο του Ίρβινγκ στο Μπρούκλιν (vid)

bet365

Ο Καϊρί Ίρβινγκ μπορεί να έδωσε το πρώτο του παιχνίδι στο Μπρούκλιν, αλλά ο Λαμέλο Μπολ και οι Χόρνετς ήταν οι εκείνοι που πανηγύρισαν τη νίκη κόντρα στους Νετς με 119-110.

Μετά την απόφαση για την άρση του μέτρου όσον αφορά τους ανεμβολίαστους παίκτες, ο Ίρβινγκ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του μπροστά στο κοινό των Μπρούκλιν Νετς για τη φετινή σεζόν. Μόνο που δεν... συνδυάστηκε και με το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς οι Χόρνετς είχαν ταξιδέψει στο «Barclays Center» με «άγριες» διαθέσεις.

Πρώτος και καλύτερος ο Λαμέλο Μπολ ο οποίος έμελλε να «χαλάσει» την βραδιά του Καϊρί. Συγκεκριμένα αγωνίστηκε 37 λεπτά και σε αυτό το διάστημα πέτυχε 33 πόντους έχοντας 3/9 δίποντα, 7/12 τρίποντα, 6/8 βολές, 9 ασίστ, 7 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και μόλις ένα λάθος. Εξαιρετική και η παρουσία του Μάικαλ Μπρίτζες με 24 πόντους και 9/24 εντός παιδιάς, ενώ οι Ουάσινγκτον και Ροζίερ πρόσθεσαν από 18 και 14 πόντους αντίστοιχα.

Με αυτή τη νίκη οι Σάρλοτ Χόρνετς «έπιασαν» τους Νετς στο 39-36 και πήραν το προβάδισμα όσον αφορά την 8η θέση για τα play in. Ο Ίρβινγκ ήταν άστοχος στο πρώτο του ματς το Μπρούκλιν έχοντας 16 πόντους (αλλά και 11 ασίστ) με 6/22 σουτ, ενώ πρώτοι σκόρερ ήταν οι Ντουράντ (27π., 9/24 σουτ) και Ντράμοντ (20π., 17ριμπ.)

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα