Σαμπόνις: Στους Κινγκς με ανταλλαγή, πήραν Χιλντ-Χαλιμπέρτον οι Πέισερς

Νίκος Καρφής
Σαμπόνις: Στους Κινγκς με ανταλλαγή, πήραν Χιλντ-Χαλιμπέρτον οι Πέισερς

bet365

Οι Πέισερς με τους Κινγκς προχώρησαν σε ανταλλαγή, με τον Σαμπόνις να πηγαίνει στο Σακραμέντο και τους Χιλντ και Χαλιμπέρτον να μετακομίζουν στην Ιντιάνα.

Σπουδαία ανταλλαγή μεταξύ Πέισερς και Κινγκς, δηλαδή από δύο ομάδες που παλεύουν για το play in τουρνουά σε Ανατολή και Δύση.

Σύμφωνα με τον έγκυρο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, Κινγκς απέκτησαν τον Ντομάντας Σαμπόνις μαζί με τον Τζέρεμι Λαμπ και Τζάστιν Χόλιντεϊ, ενώ από την πλευρά της η Ιντιάνα πήρε τον ελπιδοφόρο γκαρντ-αποκάλυψη Ταϊρίς Χαλιμπέρτον, τον σουτέρ Μπάντι Χιλντ και τον σέντερ Τρίσταν Τόμπσον.

Με αυτόν τον τρόπο οι... βασιλιάδες προσθέτουν έναν εξαιρετικό ψηλό δίπλα στους Μπαρνς και Χολμς, ενώ οι Πέισερς επιλέγουν να επενδύσουν στην περιφέρεια, παίρνοντας έναν γκαρντ που δείχνει πως μπορεί να φτάσει ψηλά (Χαλιμπέρτον) και έναν σεσημασμένο σουτέρ (Χιλντ) που έψαχνε εδώ και καιρό να φύγει από το Σακραμέντο.

Φέτος ο Σαμπόνις έχει 18.9 πόντους, 12 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 32.4% τρίποντα ανά ματς. Από την άλλη ο Χαλιμπέρτον που ήταν πάντα δεύτερο... βιολί στο «1» του Σακραμέντο αφού υπήρχε ο Φοξ, αλλάζει περιβάλλον σε μια ομάδα που έχει και τον Mπρόγκντον για τη θέση του point guard. Φέτος ο Χαλιμπέρτον μέτρησε 14.3 πόντους, 3.9 ριμπάουντ και 7.4 ασίστ. Όσο για τον... ελεύθερο σκοπευτή Χιλντ αποτελεί εκ των κορυφαίων τριποντέρ στο ΝΒΑ τα τελευταία χρόνια.

 

NBA Τελευταία Νέα