Ο Μόντι Ουίλιαμς προπονητής της «Team Lebron» στο All Star Game του Κλίβελαντ

Γιώργος Κούβαρης
Ο Μόντι Ουίλιαμς προπονητής της «Team Lebron» στο All Star Game του Κλίβελαντ

bet365

Ο Μόντι Ουίλιαμς είναι εκείνος που θα βρεθεί στην άκρη του πάγκου για λογαριασμό της «Team Lebron» στο All Star Game που θα διεξαχθεί στο Κλίβελαντ στις 20 Φεβρουαρίου.

Οι Φοίνιξ Σανς βρίσκονται στο 40-9 ρεκόρ, όπερ και σημαίνει ότι μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου που είναι η καταλυτική ημερομηνία για τους προπονητές, καμία άλλη ομάδα της Δύσης δεν προλαβαίνει να τους προσπεράσει! Αυτομάτως ο προπονητής των Σανς, Μόντι Ουίλιαμς, παίρνει και το χρίσμα να κοουτσάρει την «Team Lebron» στο All Star Game.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Μόντι. Είναι πολύ ωραίο» ήταν τα λόγια του Κρις Πολ λίγο μετά τη νίκη κόντρα στους Σπερς και τη δική του εμφάνιση με τους 20 πόντους και 19 ασίστ: «Πρόκειται για ομαδική δουλειά. Είμαι περήφανος για την προσπάθεια που κάνουμε στον οργανισμό και είναι ευλογία που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση» σχολίασε από τη πλευρά του ο Μόντι Ουίλιαμς.

Αντίθετα στην Ανατολή τα πάντα είναι ανοικτά ακόμα όσον αφορά την πρώτη θέση στην Περιφέρεια καθώς οι πρωτοπόροι Χιτ με τους 6ους Νετς έχουν απόσταση 2,5 νικών! Δηλαδή μπορεί τα πάντα να ανατραπούν έως τις 6 Φεβρουαρίου. Να σημειωθεί ότι στις 10/2 οι Λεμπρόν Τζέιμς και Κέβιν Ντουράντ θα επιλέξουν τους παίκτες των ομάδων τους.

 

NBA Τελευταία Νέα