Λαβίν: Μία εβδομάδα εκτός, αποφεύγει τη σοβαρή ζημιά

Λαβίν: Μία εβδομάδα εκτός, αποφεύγει τη σοβαρή ζημιά

Σταυρούλα Μουστακάτου
Λαβίν: Μία εβδομάδα εκτός, αποφεύγει τη σοβαρή ζημιά

bet365

O Ζακ Λαβίν θα παραμείνει μία εβδομάδα στα «πιτς» εξαιτίας του τραυματισμού του στο γόνατο, με τα πρώτα στοιχεία της μαγνητικής να δείχνουν πως γλίτωσε τη μεγάλη ζημιά που όλοι φοβόντουσαν.

Οι Μπουλς όχι μόνο γνώρισαν την ήττα από τους Ουόριορς, αλλά είδαν και τον Ζακ Λαβίν να αναγκάζεται να αποχωρήσει από το παρκέ 4 λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης εξαιτίας τραυματισμού στο αριστερό γόνατο.

Η ομάδα ενημέρωσε αρχικά τον κόσμο πως θα ακολουθήσει σειρά εξετάσεων προκειμένου να βγει το πόρισμα για την κατάστασή του. Ο παίκτης των «ταύρων», λοιπόν, υποβλήθηκε σε μαγνητική με τις πληροφορίες που καταφτάνουν να βάζουν... τέλος στον συναγερμό.

Τα αποτελέσματα έδειξαν πως ο Λαβίν απέφυγε τα χειρότερα, ωστόσο οι πόνοι οφείλονται στο χειρουργείο που είχε κάνει στον χιαστό του ίδιου ποδιού και εμφανίζονται περιστασιακά τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Οι Μπουλς θα στερηθούν των υπηρεσιών του για μία εβδομάδα και μετά από αυτό το διάστημα θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα