Μπακς: Τι κάνουν κόντρα στους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου (πίνακας)

Μπακς: Τι κάνουν κόντρα στους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου (πίνακας)

Νίκος Καρφής
Μπακς: Τι κάνουν κόντρα στους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου (πίνακας)

bet365

Oι Μπακς έχουν δείξει καλά στοιχεία μέχρι στιγμής με τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου.

Το Μιλγουόκι που πριν λίγες ώρες... καθάρισε και τους Ουόριορς πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να δίνει το δικό του show και να αναδεικνύεται σε MVP των τελικών.

Οι Μπακς μπορεί να μην ξεκίνησαν και τόσο καλά τη σεζόν, λόγω των πολλών απουσιών, όμως σιγά-σιγά οι κορυφαίοι παίκτες της ομάδας επέστρεψαν και η ομάδα δείχνει να έχει δέσει, θέλοντας να κάνει το back to back, να διατηρήσει τον θρόνο του ΝΒΑ. Φέτος τα πράγματα είναι δύσκολα, αφού υπάρχουν πολλοί διεκδικητές που δείχνουν ικανοί να απειλήσουν την ομάδα του Μάικ Μπουντενχόλζερ.

Από την Ανατολή τις δικές τους πιθανότητες έχουν οι Νετς των Ντουράντ-Χάρντεν-Ίρβινγκ, οι εξαιρετικοί φέτος Μπουλς των ΝτεΡόζαν και ΛαΒίν και οι επικίνδυνοι και φιναλίστ του 2020, Χιτ των Μπάτλερ-Χίρο-Αντεμπάγιο.

g

Αν κοιτάξει κάποιος στην Δύση οι ομάδες που ξεχωρίζουν είναι οι Ουόριορς του απίθανου Κάρι και του Τόμπσον που επέστρεψε, οι περσινοί φιναλίστ Σανς των Πολ-Μπούκερ, οι φορμαρισμένοι τον τελευταίο καιρό Γκρίζλις του Μοράντ, ενώ κανείς δεν θα πρέπει να ξεγράψει τους Λέικερς του ΛεΜπρόν, όπου μπορεί μέχρι τωρα να μην θυμίζουν σε τίποτα ομάδα που πάει για τίτλο, όμως όταν έχεις Βασιλιά τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανο.

Το Gazzetta μάζεψε τα πεπραγμένα των... ελαφιών απέναντι στους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου τη φετινή σεζόν και σας τα παρουσιάζει.

Σαφώς και το δείγμα είναι μικρό ακόμα, όμως μπορούμε να καταλάβουμε πως τα... ελάφια έχουν τη μερίδα του λέοντος κόντρα στις ομάδας που στοχεύουν στον τίτλο. Μετρούν 5 νίκες και 2 ήττες, οι οποίες προέρχονται από τον κακό δαίμονα τους, τα τελευταία χρόνια τους Χιτ. Eπίσης παρατηρούμε πως οι νίκες του Μιλγουόκι έχουν έρθει με χαρακτηριστική ευκολία και με μεγάλη διαφορά. Ακόμα δεν έχουν παίξει κανένα από τα δύο ματς που είναι να δώσουν κόντρα στην ομάδα που αντιμετώπισαν πέρυσι στους τελικούς, τους Σανς.

*Ακόμα δεν υπάρχουν οι Τζαζ στο... κάδρο για το πρωτάθλημα, αφού όλα τα προηγούμενα χρόνια έχουν δείξει αδυναμία να παίξουν σαν διεκδικητές του τίτλου στα playoffs, παρόλο που μπαίνουν με εξαιρετικά ρεκόρ από τη regular season.

ΜατςΣκορ
Μπακς-Νετς127-104
Χιτ-Μπακς137-95
Μπακς-Λέικερς109-102
Μπακς-Χιτ124-102
Χιτ-Μπακς113-104
Νετς-Μπακς109-121
Μπακς-Ουόριορς118-99
Ρεκόρ Μπακς 5-2
@Photo credits: twitter/ bucks
 

NBA Τελευταία Νέα