Γκριν: Η τρέλα του για την επιστροφή του Τόμπσον

Γκριν: Η τρέλα του για την επιστροφή του Τόμπσον

Γκριν: Η τρέλα του για την επιστροφή του Τόμπσον

bet365

Στις τάξεις των Ουόριορς επικρατεί αισιοδοξία πως ο Κλέι Τόμπσον θα αγωνιστεί για πρώτη φορά έπειτα από δυόμιση χρόνια τα ξημερώματα της Δευτέρας (10/1) και ο Γκριν αδυνατεί να κρύψει την χαρά του.

Ο Κλέι Τόμπσον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, ευστοχώντας σε 24 συνεχόμενα τρίποντα από τη γωνία στην προπόνηση των Ουόριορς και δείχνοντας ότι είναι έτοιμος να παίξει ξανά μετά από απουσία δυόμιση ετών. Η μεγάλη αυτή στιγμή είναι προγραμματισμένη για τα ξημερώματα της Δευτέρας (10/01) απέναντι στους Καβαλίερς.

Ο Στιβ Κερ, που θα έχει ακόμη μία αξιόπιστη λύση στη φαρέτρα του δήλωσε πρόσφατα πως: «Για όλους εμάς που είμαστε γύρω από την ομάδα για τόσα πολλά χρόνια και γνωρίζουμε το δίδυμο Στεφ και Κλέι τόσο καλά, ήταν απλά πολύ ωραίο να τους βλέπουμε στο παρκέ και πάλι για πρώτη φορά μετά από κάτι περισσότερο από δύο χρόνια».

Την ίδια ώρα η... τρέλα του Ντρέιμοντ Γρκιν δεν μπορεί να κρυφτεί με τον ίδιο να κάνει συνεχόμενα ποσταρίσματα στο Instagram κάνοντας αναφορά στην πολυαναμενόμενη επιστροφή του συμπαίκτη του. Έφτασε, μάλιστα, σε σημείο να δηλώσει πως δεν μπορεί να κοιμηθεί!

Ενώ έριξε και... πυρά γράφοντας: «Αν o φίλος μου δεν βρίσκεται στο Top 75 τότε γιατί ενδιαφέρεστε όλοι τόσο πολύ; Αυτό είναι ΜΝΗΜEΙΏΔΕΣ. Τώρα πηγαίντε να αναθεωρήσετε τη λίστα σας!» και φρόντισε να θυμίσει την στιγμή που ο Τόμπσον μπήκε ξανά στο γήπεδο στους τελικούς του 2019 ώστε να εκτελέσει βολές, έχοντας υποστεί σοβαρή ζημιά στον αχίλλειο με λεζάντα «έχω δει τον Κόμπι να το κάνει».

[

]

]

 

NBA Τελευταία Νέα