Αντετοκούνμπο: Ο Γιάννης βοήθησε να συγκεντρωθούν 66.000€ για τη Δράση Αυτισμού «Όλοι Μοναδικοί-Όλοι Ίσοι»

Αντετοκούνμπο: Ο Γιάννης βοήθησε να συγκεντρωθούν 66.000€ για τη Δράση Αυτισμού «Όλοι Μοναδικοί-Όλοι Ίσοι»

Newsroom
Αντετοκούνμπο: Ο Γιάννης βοήθησε να συγκεντρωθούν 66.000€ για τη Δράση Αυτισμού «Όλοι Μοναδικοί-Όλοι Ίσοι»
Στα 66.000€ ανέρχεται το ποσό που θα δώσει η Novibet, με τη βοήθεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο, στη Δράση Αυτισμού «UniquAll - Όλοι Μοναδικοί-Όλοι Ίσοι», στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας "The Giant Heart".

Ελέω του κλίματος αγάπης και αλληλεγγύης που συνοδεύει τις ημέρες των εορτών, η Novibet και ο πρεσβευτής της πρωτοβουλίας εταιρικής κοινωνικής ευθύνης "The GiANT Heart", Γιάννης Αντετοκούνμπο, έθεσαν σε εφαρμογή τη νέα δράση «Δώσε assist», με σκοπό να εκκινήσουν έναν νέο κύκλο προσφοράς προς οργανισμούς με αξιόλογο φιλανθρωπικό έργο.

Έτσι λοιπόν, η Novibet μετέτρεψε τους πόντους που πέτυχε ο Γιάννης κόντρα σε Πέλικανς και Πίστονς, σε οικονομική ενίσχυση προς τη Δράση Αυτισμού «UniquAll - Όλοι Μοναδικοί-Όλοι Ίσοι», με σκοπό να φροντίσει για την κάλυψη των αναγκών παιδιών στο φάσμα του αυτισμού.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσέφερε 1.000€ για κάθε πόντο που σκόραρε ο "Greek Freak" στα δύο αυτά παιχνίδια, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει το ποσό των 66.000€, αφού ο Γιάννης πέτυχε 35 πόντους στο ένα παιχνίδι (άρα 35.000€) και 31 στο άλλο (άρα 31.000€).

Η Δράση Αυτισμού «UniquAll - Όλοι Μοναδικοί-Όλοι Ίσοι» συστάθηκε πρόσφατα με την πρωτοβουλία του βετεράνου καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Παπανικολάου, φέρει ως Πρεσβευτές τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Νίκο Γκάλη και έχει ως υψηλό στόχο καταρχήν να συνδράμει σωματικά και πνευματικά, μέσω της άθλησης, τα παιδιά στο φάσμα του αυτισμού, να προσφέρει υποστήριξη σε γονείς και εκπαιδευτικούς, αλλά και να ενημερώσει και ευαισθητοποιήσει το κοινωνικό σύνολο, με απώτερο όραμα την ευρύτερη αποδοχή και συμπερίληψη των παιδιών και των οικογενειών ως ισότιμα μέλη.

Αυτή η ισότιμη αναγνώριση είναι, άλλωστε, και η βασική αποστολή του προγράμματος "The GiANT Heart", η ουσία του οποίου συνοψίζεται στις υψηλές αξίες της ελπίδας, της δεύτερης ευκαιρίας και της κοινωνικής συμπερίληψης.

Επιπλέον, η Novibet και ο κορυφαίος αθλητής απευθύνονται σε όλους εμάς και μας προσκαλούν να επισκεφθούμε το giantheart.gr και να δώσουμε "assist" στον Γιάννη για να πετύχει περισσότερα καλάθια. Ο ειδικά διαμορφωμένος ιστότοπος φιλοξενεί ένα διαδραστικό ψηφιακό παιχνίδι για την εμπλοκή του κοινού, ώστε μέσα από τη δική του συμμετοχή να επιτευχθεί ο στόχος της συγκέντρωσης 10.000€ για την οικονομική ενίσχυση του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και παιδιού, Κιβωτός του Κόσμου.

Ταυτόχρονα, η κάθε συμμετοχή συνυπολογίζεται στην κλήρωση που θα πραγματοποιήσει η Novibet, με σκοπό να χαρίσει σε πέντε τυχερούς και τους συνοδούς τους ένα ολοκληρωμένο πακέτο επίσκεψης στο Μιλγουόκι, για να παρακολουθήσουν ζωντανά έναν αγώνα της ομάδας τον Μάρτιο του 2022.

 

NBA Τελευταία Νέα