Κόρεϊ Μπέντζαμιν: O πρώην NBAer αποκαλύπτει πως η 14χρονη που γρονθοκόπησε αντίπαλό της στο viral βίντεο ήταν η κόρη του

Κόρεϊ Μπέντζαμιν: O πρώην NBAer αποκαλύπτει πως η 14χρονη που γρονθοκόπησε αντίπαλό της στο viral βίντεο ήταν η κόρη του

Κόρεϊ Μπέντζαμιν: O πρώην NBAer αποκαλύπτει πως η 14χρονη που γρονθοκόπησε αντίπαλό της στο viral βίντεο ήταν η κόρη του

bet365

Ο άλλοτε παίκτης των Σικάγο Μπουλς, γνωστοποίησε πως ήταν η 14χορνη κόρη του εκείνη που έγινε viral με βίντεο που... ξάπλωσε την αντίπαλό της στο παρκέ με μία γροθιά κατά τη διάρκεια σχολικού πρωταθλήματος.

Η ιστορία ξεκινάει ως εξής... Την περασμένη Κυριακή (07/11) κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο οποίο μία έφηβη μπασκετμπολίστρια γρονθοκόπησε και έριξε σχεδόν αναίσθητη στο παρκέ, την 15χρονη αντίπαλό της κατά τη διάρκεια ενός τουρνουά στη Νότια Καλιφόρνια.

Πολύ γρήγορα η συγκεκριμένη σκηνή έγινε viral με τον κόσμο να αναζητά ποιος ήταν το κεντρικό πρόσωπο του βίντεο, αφού το όνομα δεν είχε γίνει γνωστό, λόγω του ότι η αθλήτρια είναι ανήλικη.

Από την άλλη, η ταυτότητα του θύματος βγήκε στη δημοσιότητα από την ίδια της την οικογένεια και συγκεκριμένα τη μητέρα της,η οποία ανέφερε πως το παιδί της τυφλώθηκε και έπαθε διάσειση από το χτύπημα. Έχει προχωρήσει ταυτόχρονα τις διαδικασίες της μήνυσης κατά της 14χρονης για επίθεση και η υπόθεση πλέον αποτελεί ζήτημα της αστυνομίας.

Μετά τις αποκαλύψεις του διαιτητή του αγώνα που φιλοξενήθηκε σε κανάλι του Λος Άντζελες και δήλωσε πως η μητέρα της 14χρονης την παρακίνησε, ώστε να χτυπήσει την συγκεκριμένη κοπέλα, ο Κόρεϊ Μπέντζαμιν, έσπευσε να απολογηθεί, ενώ επισήμανε την απογοήτευσή του ως πατέρας.

Συγκεκριμένα, είπε: «Στη νεαρή κοπέλα που χτυπήθηκε από την κόρη μου κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπάσκετ νέων, ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από εσάς και προσεύχομαι για την πλήρη ανάρρωσή σας, τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά

Για την οικογένειά της, ζητώ συγγνώμη και λυπάμαι βαθύτατα που συνέβη αυτό στην κόρη τους, καθώς δεν της άξιζε κάτι τέτοιο. Τέλος, ζητώ συγγνώμη από όλους εκείνους που πληγώθηκαν από τις πράξεις της κόρης μου καθώς και από τις πράξεις της μητέρας της. Είμαι εδώ για την οικογένειά τους και εύχομαι μόνο το καλύτερο για την μικρή.»

Ενώ συνέχισε: «Ως πατέρας, είμαι συγκλονισμένος και απογοητευμένος από τη συμπεριφορά της κόρης μου. Ούτε αποτελεί παράδειγμα των αξιών, του χαρακτήρα και του πνεύματος της αθλητικότητας που απαιτεί το παιχνίδι του μπάσκετ.

Η κόρη μου έκανε ένα λάθος. Ένα που θα πρέπει να διορθώσει. Έχω δεσμευτεί να της προσφέρω οποιαδήποτε βοήθεια μπορεί να χρειαστεί και να την υποστηρίξω ώστε να αναλάβει τις ευθύνες των πράξεών της».

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια Μπέντζαμιν έκανε έκκληση σε όσους σχολιάζουν το περισταρικό στα social media προκειμένου να διαχειριστούν με λεπτότητα το ζήτημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα