Ζάιον Ουίλιαμσον: Ζύγιζε 136 κιλά στην έναρξη της προετοιμασίας

Ζάιον Ουίλιαμσον: Ζύγιζε 136 κιλά στην έναρξη της προετοιμασίας

Ζάιον Ουίλιαμσον: Ζύγιζε 136 κιλά στην έναρξη της προετοιμασίας

bet365

Ο Ζάιον Ουίλιαμσον δεν διανύει τις καλύτερες ημέρες της μικρής καριέρας του. Είναι νοκ άουτ με τραυματισμό και φαίνεται να έχει φτάσει στα 136 κιλά!

Ο Ζάιον Ουίλιαμσον δεν αναμένεται να αγωνιστεί με τους Νιου Όρλεανς Πέλικανς τουλάχιστον για τις επόμενες 10 ημέρες. Η επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε για να διορθώσει ένα πρόβλημα στο πόδι, τον κρατάει εκτός παρκέ.

Μόνο που δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα. Σύμφωνα με το Bleacher Report, όταν ο ύψους 1.98 Ζάιον εμφανίστηκε για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων των Πέλικανς ζύγιζε 136 κιλά!

Στην αμερικανική μονάδα μέτρησης, τα pounds, φαντάζει ακόμη πιο εντυπωσιακό (300). Αλλά αυτό δεν αλλάζει το βάρος του.

Μία φωτογραφία από τη Media Day, η οποία κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει τον περσινό και τον φετινό... υπέρβαρο Ζάιον, ίσως να είναι και προϊόν Photoshop. Ωστόσο, είναι δεδομένο πως τα τελευταία δύο χρόνια τα κιλά του Ουίλιαμσον αποτελούν θέμα συζήτησης.

Το 2020 ο Ζάιον ζύγιζε 127 κιλά, προκαλώντας ανησυχία στην ομάδα του. Μέσα στη σεζόν κατάφερε να χάσει 11 κιλά, ωστόσο η έναρξη της φετινής σεζόν δείχνει ότι ο Ουίλιαμσον πήρε παραπάνω κιλά απ' όσα είχε χάσει.

Πέρσι ήταν ο δεύτερος πιο βαρύς παίκτης, πίσω από τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, ύψους 224 εκατοστών και βάρους 132 κιλών!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα