Μπαρέλα για ΛεΜπρόν: «Είναι το είδωλό μου»

Νίκος Καρφής
Μπαρέλα για ΛεΜπρόν: «Είναι το είδωλό μου»

bet365

O Νικολό Μπαρέλα έδειξε την αδυναμία του στον ΛεΜπρόν Τζέιμς, τον οποίο χαρακτήρισε είδωλο του.

Μπορεί να είναι ποδοσφαιριστής και μάλιστα από τους καλύτερους χαφ στον κόσμο αυτή τη στιγμή, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι fan του μπάσκετ και του ΝΒΑ.

O Νικολό Μπαρέλα μίλησε στο Skysport και αποκάλυψε τον λόγο που επέλεξε να φορά το Νο.23, δείχνοντας την λατρεία του για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. «Πάντα φορούσα το Νο.18, αλλά όταν ήρθα στην Ίντερ το είχε ο Ασαμόα. Έτσι έπρεπε να διαλέξω άλλο νούμερο και κατέληξα στο «23» επειδή είναι το νούμερο του ΛεΜπρόν που αποτελεί είδωλο μου», ήταν τα λόγια του για τον Βασιλιά που φέτος θα ψάξει το πέμπτο πρωτάθλημα στην καριέρα του και δεύτερο με τους Λέικερς. Φυσικά το 23 ήταν το νούμερο του LBJ μέχρι πέρυσι, αφού φέτος γύρισε στο «6». Μάλιστα έδειξε ξανά την προτίμηση του σε παίκτη των Λέικερς, αφού όταν ρωτήθηκε για τον αγαπημένο του NBAer μετά τον ΛεΜπρόν, απάντησε τον Καρμελο Άντονι.

Ο μέσος της Ίντερ προέρχεται από μια ονειρική σεζόν, αφού κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Ιταλία με τους... νερατζούρι, ενώ πανηγύρισε και το Euro με την εθνική ομάδα της πατρίδας του. Και στις δύο διοργανώσεις ήταν εκ των πρωταγωνιστών, πατώντας συχνά-πυκνά περιοχή και σκοράροντας σαν σύγχρονος χαφ.

Σίγουρα το είδωλο του, ο ΛεΜπρόν θα ήταν περήφανος για την εξέλιξη και την συνεχή βελτίωση του διεθνή μέσου.

 

NBA Τελευταία Νέα