Τζαζ: Ίσως πέτυχαν την... κλοπή του draft (vids)

Τζαζ: Ίσως πέτυχαν την... κλοπή του draft (vids)

Νίκος Καρφής
Τζαζ: Ίσως πέτυχαν την... κλοπή του draft (vids)

bet365

Ο Τζάρεντ Μπάτλερ είδε πολλές ομάδες να τον προσπερούν στο draft και τελικά κατέληξε στο Νο.40 και τους Τζαζ. Στη Γιούτα δεν... χαλάστηκαν καθόλου.

Τα τελευταία χρόνια η Γιούτα έχει δείξει εξαιρετικό πρόσωπο στη regular season, όμως χύνει τη... καρδάρα με το γάλα στα playoffs και δεν μπορεί να κάνει την υπέρβαση. Ο Ντόνοβαν Μίτσελ θέλει να αλλάξει την ιστορία των Μορμόνων και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως είναι ένας παίκτης που επιλέχθηκε στο No.13. Όμως η δουλειά του και το ταλέντο του τον έχουν κάνει σταρ.

Φέτος υπάρχει άλλη μια ενδιαφέρουσα περίπτωση στο ρόστερ των Τζαζ που μπορεί να αποδειχθεί και... κλοπή του draft στο τέλος της σεζόν. Ο λόγος για τον Τζάρεντ Μπάτλερ που βρέθηκε στο Νο.40 του draft παρόλο που οι προβλέψεις έκαναν λόγο για TOP 10. Μέχρι στιγμής μετρά 19 πόντους μ.ο στα πρώτα δύο ματς της preseason. Είχε 16 πόντους, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 19 λεπτά κόντρα στους Σπερς και 22 πόντους με 4 ασίστ σε 31 λεπτά κόντρα στους Μάβερικς.

Τη σεζόν που μας πέρασε, κατέκτησε το πρωτάθλημα στο NCAA με το Βaylor, όπου είχε 16.7 πόντους, 4.8 ασίστ, 2 κλεψίματα και 41% τρίποντα σε 30 ματς. Από το Baylor έχει ξεπηδήσει άλλο ένα λαβράκι του φετινού draft, ο κύριος Nτέιβιον Μίτσελ των Κινγκς που σε δαγκώνει με την άμυνα του και στον οποίο είχαμε σταθεί στο Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα